B-Dance među TOP3 najbolje koreografije u Beogradu

PS B-DANCE Mostar, B-Dance, PS B-Dance

Ovaj događaj predstavlja mjesto okupljanja, međusobnog povezivanja i razmjene pozitivne energije Hip Hop umjetnika, a pod simboličnim sloganom "Oslobodi instinkt". Kako je hip hop subkultura koju prate 4 osnovna elementa - grafiti, ples, MC-ing i DJ-ing, talentirane grupe i pojedinci imali su priliku okušati se u različitim natjecanjima i nastupima koji su se odvijali u sve četiri navedene djelatnosti. Festival u organizaciji istoimene plesne ekipe "2Hot4Stage", trajao je puna tri dana i podrazumijevao je cjelodnevne i večernje programe - nekoliko organiziranih zabava, plesne radionice kao i tribinu na kojoj će se širilo znanje i razgovaralo malo više na temu urbane kulture.
Na festivalu 2hot4stage nastupili su i plesači Plesnog studija B-Dance iz Mostara kao predstavnici BiH i ostvarili izvrsne rezultate ulaskom u TOP3 najbolje koreografije u konkurenciji od 13 koreografija i time ponovili prošlogodišnji veliki uspjeh na istoimenom festivalu.

Inače, plesni studio B-Dance je prvi predstavnik hip hop kulture na području Hercegovine i sa sobom nosi neprocjenjive zasluge za stvaranje hip hop identiteta u gradu na Neretvi, kao i za njegovo vrlo brzo širenje među mladima.
Uskoro se od plesnog studija B-Dance mogu očekivati brojeni projekti i nastupi među kojima je i dugo najavljivani mjuzikl „Kralj lavova".