FOTO  2CELLOS izvedbom pjesme 'Thunderstruck' otvorili dodjelu Zlatne lopte

2CELLOS, Cristiano Ronaldo, Luka Modrić, zlatna lopta

Time su na najprestižnijioj dodjeli individualne nagrade nogometašu za ostvaren uspjeh u prošloj godini, naši vrhunski virtuozi ponovno oduševili i to slavne osobe iz sporta. Veselje i čast je bila tim veća jer je ondje je slavio još jedan virtuoz iz Hrvatske - Luka Modrić koji je na dodjeli izabran za člana idealne momčadi.

"Bilo je ovo fenomenalno iskustvo, svi su bili oduševljeni našom izvedbom i bili su jako pristupačni i dragi. Posebno nam je bilo drago vidjeti našeg Luku Modrića medju velikanima. S njim smo se jako brzo sprijateljili", poručuju Luka i Stjepan koji su naravno imali priliku i čast družiti se i fotografirati s ljudima koje obožavaju gledati na nogometnom terenu: Ronaldom, Neymarom i Messijem.

Stjepan Hauser i Luka Šulić time su nastavili niz druženja i suradnji s poznatim osobama iz svijeta slavnih. Ovim Fifinim izborom da baš oni nastupaju na gala večeri, dobili su još jedno priznanje za svoj talent i trud. Uz to, ovim su gostovanjem još jednom doprinjeli promociji Hrvatske u svijetu.

Prošle su godine objavili hvaljeni album "Celloverse", a pred njima je još jedna godina svjetske turneje i proslava petog rođendana uspješne karijere.

Uz njih je na dodjeli Zlatne lopte nastupila i Leona Lewis.