10 najluđih načina za zaraditi lovu

Trgovci kosom, iznajmljivači brendiranih torbica, proizvođači kolica za šetnju pasa... Niže pobrojana ekipa stvarno je bila u gabuli.

Unajmljivanje torbica
Svijet polako postaje mjesto gdje se stvari uglavnom ne posjeduju, već iznajmljuju. Počelo je sa stanovima, a danas samo što nije moguće iznajmiti plastičnu žličicu za miješanje kave. Web stranica Bag Borrow or Steal bavi se iznajmljivanjem luksuznih torbica poput Louis Vuitton ili Dior koji želite promrdati uz bok na nekom prijemu ili večeri, a nemate nekoliko tisuća kuna ekstra koje će vam ionako većinu vremena visjeti u hodniku. Odlična ideja koju je džepom podržalo već oko 250.000 žena, ako je suditi po broju online članova.

Kolica za pse
Čemu maltretirati svog obljubljenog četveronošca da bez veze trčkara okolo i troši dragocjene pseće kalorije kad mu možete kupiti kolica i voziti ga uz neko jezerce ili po parkićima. Još bolje, ako sretnete pokoju mamu kako nagurava svoje dijete pa započnete izmjeničnu paljbu komentara kako je njezino dijete preslatko, a kako je vaš ljubimac prepametan. Vlasnici cuckovinja ionako drže svoje ljubimce boljim, važnijim i vrednijim od većine ljudi, pa je najnormalnije da ih furaju u kolicima. Pohvala proizvođačima koji su pretvorili sveprisutnu patologiju u potoke para.

Kupoprodaja kose
Kada se pogledate u zrcalo, na glavi ne vidite kosu nego frizuru od novčanica? E, onda je stranica poput hairtrader.com kao stvorena za vas. Sve što trebate je učlaniti se i početi licitirati svojim skalpom. Cijena koju možete dobiti za svoje dlake na glavi kreće se i do preko 15.000 kuna. S tim parama u džepu sasvim mirno možete hodati i ćelavi.

Celebrity na 24 sata
Sve je više agencija koje nude ekstremna i po život opasna iskustva, poput celebrity lifestylea na 24 sata. Uplati im na tekući i eto te okruženog paparazzima, crvenim tepisima, koktelima, limuzinama i ekipe koja ti prilazi za autogram. Ne daj se smesti - to što moraš biti totalni očajnik, kako intelektualno tako i psihološki da bi se uopće odlučio na takvo što, zapravo je dio paket-aranžmana. Većina celebsa dijeli isto iskustvo.

Čistači žvaka
Žvako moja, prijeđi na drugoga. Svi smo se barem jednom našli žrtvama nečije ispljunute žvakaće gume. U New Yorku postoji specijalizirani odred čija je jedina dužnost obilazak grada i čišćenje žvaka s klupa, podova i tako tome. Ne znamo spada li u opis posla i čišćenje žvaka s tuđih stražnjica. Uglavnom, zovu se Gum Busters i izazivaju strah i trepet u svijetu gumenih slatkiša.


Razbijanje tanjura
Žena iz San Diega skužila je kako funkcionira kapitalizam. Mijenjati svijet i svijest kao prvo nevjerojatno je teško, kao drugo neisplativo, kao treće - čemu uopće? Tako da je odlučila kapitalizirati na tipičnom simptomu ženske histerije - razbijanje tanjura. Svako malo naša Sarah organizira Smash Shack Party na kojem gostima na raspolaganju stoji ne toliko meni jela koliko meni jedaćeg pribora. Točnije, posuđa koje ekipa potom s guštom razbija.

Unajmi rodbinu
Tokijska agencija razradila je trend koji se sporadično pojavljuje na netu. Ono da netko prodaje svoj život, identitet i tome slično. Navedena japanska kompanija 'I want to cheer up' iznajmit će vam apsolutno sve što vam je potrebno u rodbinskom i bračnom smislu. Počevši od iznajmljivanja muževa (seks je, navodno, isključen), do iznajmljivanja braće, strini, čukunbaki. Bilo da vam usfali rodbinske škvadre na sprovodima, rođendanima ili vjenčanjima. Istina, tko barem jednom nije skužio da bi mu život imao savršeni smisao samo da ima još jednu ujnu?

Prodavači irskog blata
Blato je biznis. Pogotovo ako je irsko, jer, onak', svi volimo sve što je irsko. Sijevnulo je to i dvojici poslovnjaka sa Zelenog Otoka te su krenuli prodavati - blato. Najnormalnije, najgluplje blato. I zgrnuli ljudi milijune. Čak su dobili certifikat američkog ministarstva poljoprivrede te ga sad valjda prodaju kao službeno irsko blato stopostotne prljavštine.


Prodavanje urina
Irskom blatu eventualno konkurira urin divljači. U prodavanju su se specijalizirali na sajtu Mrs. Doe's Pee. Miris urina napaljenog jelena ide kao alva, a gospođica Doe se ponosi kako ima najbolje primjerke šumske pišaline na tržištu. Postoje i smrznute varijante. Sad, shvatiti ih kao sladoled ili im je funkcija da ih stavite u frižider i dodate aromi svojih namirnica...

Goli ručak
Sve više restorana pokušava nagovoriti ljude da svrate na ručak ili večeru s golim parom sisa za susjednim stolom. Nude dinning nova je navlakuša za ekipu kojoj nije dovoljno da im jedu usta. A i ništa ne otvara apetit kao golo, pretilo i upaljeno tijelo koje preko puta vas žvače krvavi odrezak čiji mu se sokovi slijevaju u vulkansku rupu od pupka. Uslast.

izvor: tportal.hr