Za nepovjerovati zbog čega se par posvađao, a zatim je mladić propucao vlastitu djevojku

Kako javlja opposingviews.com, do svađe ovog para došlo je nakon zajedničkog gledanja serije o zombijima - Zombie Apocalypse.

26-godišnjak je nakon odgledane epizode započeo razgovor o tome kako postoji velika mogućnost da jednog dana dođe do zombi apokalipse, što je Jessici, njegovoj curi, bilo smiješno.

Tu je započela svađa koju je Jessica pokušala okončati odlaskom u kuću roditelja, no prepirku je Jared nastavio putem SMS poruka.

Nakon desetak SMS-ova Jessici je prekipjelo pa se odlučila vratiti do Jareda kako bi toj bezazlenoj svađi stala na kraj.

No ono što je dočekalo bilo je sve samo ne bezazleno.

Jared je sjedio na vanjskim stepenicama sa automatskom puškom u ruci te je na njezine pokušaje smirivanja situacije odgovorio metkom u leđa koji je probio njena pluća.

Zatim se pribrao dovoljno da nesretnu curu odvede do najbliže bolnice, gdje su joj doktori uspjeli spasiti život te je trenutno izvan životne opasnosti.

Jared je ipak zaradio optužnicu za pokušaj ubojstva i suđenje će čekati u zatvoru bez mogućnosti izlaska uz jamčevinu, a prilikom naknadnog pretresa policija je u njegovom stanu pronašla još tri puške za koje nije imao dozvolu.