FOTO  Wellness & Spa Gymnasium Fitness Studio oaza ljepote poznatih

wellness centar, Zagreb, oaza
Gymnasium Fitness Studio podsjetimo prošle godine je odabran za najbolju fitness teretanu u Zagrebu koju posjećuju i mnoge poznate osobe koji upravo u njoj svoje tijelo dovode do savršenosti, a kako nam voditeljica centra Doris Dragičević kaže "sretni su što su proglašeni najboljim jer zaista se trude ponuditi sve ono što je potrebno za zdrav duh i tijelo, a upravo odličan i educiran tim stoji svima na raspolaganju kako bi postigli svoje savršene rezultate.

Na otvorenju gdje je vladala velika gužva se moglo vidjeti i mnoga poznata lica kao manekenku Anteu Kodžoman, voditeljicu Ivanu Šundov, pjevačicu Antoniju Šolu, glumica Mia Begović sa kćerkom Miom Lenom također je došla podržati otvorenje, poduzetnica Snježana Mehun, košarkaši ,nogometaši i mnogi drugi koji su uveličali otvorenje.

Lijepa manekenka Antea Kodžoman i ovog puta je plijenila pažnju svojim prekrasnim izgledom, dok se nakon dugo vremena u javnosti moglo vidjeti i voditeljicu Ivanu Šundov koja je blistala na otvorenju..

Ekskluzivno smo saznali da prekrasna Antonija Šola priprema novi album, a nedugo je snimila i spot za pjesmu koja će ne sumnjamo postati veliki hit, a sam spot je sniman na svjetioniku.

FOTO: Dražen Komar