VIDEO  Osvojila 42 milijuna dolara, pa joj ih oduzeli

Službenici iz Colorada zaduženi za igre na sreću istražuju ovaj slučaj i tvrde da se vjerojatno radi o kompjuterskoj grešci i Chavez neće dobiti ni novčića.

''Ubacila sam svoj novac unutra i bez obzira jesam li dobila taj zgoditka trebala bi mi dati bar nešto. Tu su snovi i stvari koje moram, kao što su uzdržavati obitelj. Zato sam razočarana'', rekla je Chavez za Good Morning America.

''Odjednom su se upalile sve lampice i sirene. Bila sam van sebe. Nikad prije nisam imala taj osjećaj'', opisuje Chavez trenutka kada je pomislila da je postala milijunašica.

Chavez, koja godišnje zarađuje 12.000 dolara kao njegovateljica, odjednom je postala bogatija za gotovo 43 milijuna dolara.



No voditelj kasina Fortune Valley u Central Cityju joj je uskoro rekao da je aparat bio u kvaru i da neće dobiti ništa.

''Radimo već 15 godina i ovo je prvi put da se nešto ovako desilo'', kaže glasnogovornik kasina Joe Behm. Proizvođač aparata za kockanje WMS Industries of Waukegan Ill., ne želi davati komentare.

Kasino je Chavez ponudio da joj vrati 20 dolara koliko je ubacila u automat te da joj pokrije troškove noćenja i doručka.


Net.hr