VIDEO  Lijepa Sania pobjegla s vlastite svadbe!

Sania Mirza
Nepozvani gosti i loše osiguranje uzrokovali su pravi fijasko na svedbanoj svečanosti kojom su Sania Mirza i Shoab Malik željeli obilježiti početak novog života u njegovom Pakistanu. O njihovoj su vezi već napisani romani, uskoro će sigurno snimiti i film. Sania i Malik žive u ljubavi koja je povezala dvije neprijateljske zemlje, koje su u posljednjih sto godina vodile tri rata i već godinama žive na rubu novog.



Stoga je 15. travnja bio poseban dan za oko milijardu i dvjesto milijuna Indijaca te 150 milijuna Pakistanaca. Tada su se naime, 23-godišnja indijska tenisačica i pet godina stariji Malik vjenčali po islamskom obredu u južnoindijskom gradu Hyderabadu.



Sania, inače prva indijska osvajačica jednog WTA turnira je muslimanka, što je zasigurno olakšalo brak s pakistanskom zvijezdom, no teškoće su nastale po dolasku u Pakistan prije tjedan dana. Euforija Pakistanaca koji u stopu prate dvije velike zvijezde indijskog potkontinenta kulminirala je u nedjelju na svadbenoj svečanosti s koje su mladenci morali doslovno pobjeći.



Premda je ceremoniju na Malikovom obiteljskom imanju u rodnom mu gradu Sialkotu osiguravalo stotine zaštitara, slavlje se pretvorilo u pravu noćnu moru. Na imanju je bilo oko tisuću uzvanika, no problem su radile stotine nepozvanih gostiju i luda euforična atmosfera zbog koje su se u Indiju ranije vratili i članovi Sanijine obitelji.

  • bollywoodnewsstories.blogspot.com
Svjedoci tvrde da se pred imanjem pojavila gomila gostiju koji nisu imali pozivnice.

  • bollywoodnewsstories.blogspot.com
"Bio je to pravi stampedo na ulazu i osiguranju je bilo gotovo nemoguće kontrolirati situaciju. Neki gosti su prodali svoje pozivnice nepozvanima za po 10.000 rupija", objasnio je jedan od posjetitelja zašto su Malik i Sania zbrisali sa svojeg pakistanske vjenčanja.

A da 'mrak svadba' bude još veći mrak, potrudili su se službenici u lokalnoj elektri inzistirajući da se imanju ne omogući dodatno osvjetljenje. Pogledajte kako je sve to skupa izgledalo.
Net.hr/