VIDEO  Kako je Josipović pao s pozornice

Ivo Josipović, Andrija Hebrang, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Milorad Dodik, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Božo Ljubić, HDZ 1990, Hrvati u BIH, Hrvatska, Ivo Josipović, SDP BIH, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Hrvatska, Politika, Valentin Inzko, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Mostar, Hercegovina, Ivo Josipović, vic, Tomislav Karamarko, Papa Benedikt, predsjednik Josipović., Ivo Josipović, Vedran Mornar, Hrvatski nogometni savez, hrvatski nogomet
Hrvatski predsjednik Ivo Josipović nalazi se u posjeti Srbiji, a u Beogradu je s Borisom Tadićem zasadio 'Drvo prijateljstva'. Srbijanski predsjednik je pred novinarima poručio da će posjetiti Vukovar, no o točnom datumu još nije želio govoriti.

Tijekom proslave 20 godina postojanja Demokratske zajednice vojvođanskih Hrvata, Josipović je prilikom silaska s pozornice promašio stepenice i pao na pod. Lakše je ozlijedio ruku.

''Izgledalo je i strašno i smiješno! Čovjek odjednom uslijed euforije i osmijeha nestaje, leti. Kao Carla del Ponte prije nekoliko godina u Sarajevu. Svi smo se odsjekli, u trenutku smo vidjeli kako se lomi. Osiguranje i organizatori su poskakali, a predsjednik Tadić mu je pružio ruku. Josipović se nasmiješio i rekao da mu nije ništa i da je sve u redu'', ispričali su za srpski Press očevici.



danas.hr