FOTO  Uspješna sezona za Plesni klub Erigo-D Mostar

 ERIGO-D MOSTAR, Erigo

Plesni klub Erigo-D Mostar je imao iznimno uspješnu sezonu 2018/2019 , u našem klubu je 250 članica od najmanjih do seniorskog sastava.

Klub djeluje pod vodstvom koregrafa i voditelja kluba Dajane Markotić , te trenera i učitelja plesa Josipa Bradarić, Lidija Vidačak i Monika Škobić. Erigo-D je poznat po svojim plesnim predstavama, projektom Dajmo djeci alternativu. Ove godine radimo plesnu predstavu Čarobnjak iz OZZA.

Aspekt sportskog plesa je jako zastupljen u našemu klubu, ove sezone smo bili na pet velikih natjecanja na kojima je osvojeno preko 350 medalja na državnom i međunarodnom nivou.
Posljednih mjesec dana smo nastupili na natjecanju u Mostaru gdje smo osvojili
grupa Rainbow colours 1 mjesto
formacija Faries 1. mjesto
formacija Uspavanka za mrava 1.mjesto
formacija Jungle 2. mjesto
formacija Princess dream 2. mjesto
grupa Would roses bloosom 1 mjeso
Solo Andrea Skalja 1.mjesto
solo Iva Galić 1.mjesto
solo Barbara Vidović 2.mjesto
solo Vlatka Šimović 1.mjesto
solo Elena Soldo 2 mjesto .
Nakon toga je uslijedilo Prvenstvo Federacije 2019, 16.06.2019. gdje smo osvojili prvo mjesto VAtra Jazz, Prvo mjesto Mornari jazz, drugo mjesto Princess dream.

Proteklog vikenda je održano veliko međunarodno natjecanje u Baru 22 i 23.6.2019. , Crna Gora , gdje smo nastupili sa 50 plesača i ostvarili odlične rezultate
Seniori contemporray 1.mjesto,
jazz Shadows 2.mjesto,
jazz Solder of love 1.mjesto , djeca Candy Store 1.mjesto ,
solo senior Elena Soldo 1.mjesto ULAZAK U GALA VEČER,
solo Vlatka Šimović 2.mjesto i ULAZAK U GALA VEČER,
solo Ivona Duno Prvo mjesto,
solo Andrea Skalja treće mjesto,
solo Marta Kordić drugo mjesto,
solo Iva Palinić prvo mjesto,
solo Barbara Vidović treće mjesto.
Na ovom natjecanju je bilo preko 1500 plesača, a naše dvije koreografije su ušle u Best of the Best, i Elena Soldo je osvojila Gala večer , dobila pregršt posebnih nagrada. Mi smo jako ponosni na naše plesače, posebice na ove velike međunarodne uspjehe .

Za naše najmlađe plesače održali smo završnu svečanost u HNK Mostar 18.6.2019, gdje je nastupilo preko 100 najmlađih plesača kojima su uručene posebne diplome. Također smo ovaj mjesec sudjelovali u projektu UNHCR-a i BHWI na svijetskom danu izbjeglica.

Hvala svima na iznimno uspješnoj sezoni ! Pozivamo sve koji žele plesati da se pridruže našoj velikoj plesnoj obitelji, info na mob 063/475 868