Upoznajte 'zviždača' iz Knina: 'Malo sam popio pa sam vikao'

S obitelji se 1995. doselio u Knin iz Velića kraj Sinja jer je kao branitelj mogao dobiti stan. Uhićen je jer je vikao na proslavi u Kninu. Imao je u krvi 1,33 promila, zbog čega je prenoćio u policiji, pišu 24sata.hr.

- Rekao sam im da sam stajao 15-20 metara iza političara. Svi su zviždali, a kako ne znam zviždati, ja sam hukao, bučio i vikao, kao što uvijek radim u sličnim situacijama.

Vikao sam Milanoviću kako ga nije sram da ljetuje na Hvaru s obitelji za 50 kuna dnevno dok ga čuva 20 ljudi. Kako ga nije stid da radnici i umirovljenici kopaju po smeću. Josipoviću sam vikao neka se srami jer se s Nikolićem ljubi tri puta. Ne znam jesam li vikao majmune, zločinče i druge uvrede. To neka utvrdi policija - rekao nam je Kozina.

Policajci su ga pokušavali ispitati, a onda su odustali. Strpali su ga u ćeliju za zadržavanje i čekali jutro. U međuvremenu je rasparao jastučnicu i jastuk, ležao polugol i vikao.

- Policajci su bili korektni - kaže.

Po političkom opredjeljenju Kozina je, kaže, domoljub. Bio je u HDZ-u od 1989. do 1990., a danas od političara poštuje jedino Ružu Tomašić. Kozina ne voli Šeksa, Karamarka, Stjepana Mesića, Pusić, Čačića, Banca, Đapića, pa i Milanovića.

- Njega ne volim jer ga znam, kao i njegovu obitelj. On je iz sela 15 kilometara od mojega - kaže.