Udala se za beskućnika kojeg je znala devet dana

U 30-oj godini svog života Joanne St Clair imala je posao i rješavala svoje stambeno pitanje. No, krenula je na neplanirani put i u njezinom se životu sve naglo promijenilo.

Nakon 48 sati boravka u Los Angelesu upoznala je dekintiranog beskućnika Daniela Orlicka i vjenčala se s njim nakon samo devet dana poznanstva, piše mirror.co.uk.

Iako njihova priča zvuči kao scenarij za holivudski film, par tvrdi da je njihova ljubav "srušila" sve predrasude i mnoge uvjerila da su bili u krivu zbog skeptičnosti o uspješnosti njihove veze.

"Da se ovako nešto dogodili nekome drugome i sama bih se nasmijala i rekla im da se uozbilje" izjavila je Joanne.

"Ne ulaziš u brak s nekim koga poznaješ devet dana, tko je beskućnik i živi u drugoj zemlji" nadodala je.

"Plaši me pomisao na to da bih u nekoj drugoj fazi svog života postupila drugačije. Ali nisam i to je u potpunosti promijenilo moj život."

Ovih dana će Joanne i tridesetjednogodišnji Daniel proslaviti svoju sedmu godinu braka, i njihovo drugo dijete je na putu.

Joanne je Daniela upoznala u hostelu. On je tamo pomagao u kuhinji u zamjenu za smještaj. Daniel joj je ispričao kako je prije sedam mjeseci došao u LA u nadi da će uspjeti u glazbenoj karijeri. No, spavao je na ulici i na plažama dok nije pronašao taj hostel.

Kada ga je prvi put ugledala, Joanne nije imala najbolje mišljenje o njemu. Osvojio ju je kada je zapjevao i zasvirao. Joanne je tada shvatila koliko je talentiran. Te večeri su se poljubili i ona mu je ponudila sobu u svom domu te odlučila pomoći u tome da ostvari svoje snove.

Nakon samo pet dana poznanstva Daniel joj je rekao: "Znaš, mi ćemo se vjenčati", a ona mu je odgovorila: "Da, znam!"

"Možda to zvuči ludo, ali nama se to činilo kao najnormalnija stvar na svijetu" objašnjava Joanne.

Složili smo se s tim da nemamo što čekati. Oboje smo bili sigurni unatoč predrasudama drugih.

Danas imaju vlastitu glazbenu izdavačku kuću Ghost Town Records, a osim Daniela predstavljaju i nekoliko drugih bendova, pjevača i tekstopisaca.