Udala se najdeblja žena na svijetu

udaja, debljina, kuhar
Stoga ovih dana planira vjenčanje s kuharom Parkerom Clackom, u čijim delicijama uživa. Susanne je teška nevjerojatnih 362 kilograma, a liječnici su je upozoravali da se igra sa životom dok je imala 30-ak kilograma manje.

 Ipak, 32-godišnjakinja ne sluša upozorenja nego uživa u ljubavi i skorašnjoj svadbi. U intervjuu koji je dala za Inside Edition otkrila je ponešto o svojoj svadbi. Progovorila je i Judy Goff, nesretnica koja mora napraviti vjenčanicu za Susanne. Judy je otkrila kako će joj trebati nešto više od 13 metara tkanine kako bi napravila vjenčanicu. Susanne ima cilj da do svojih 40-ih dođe do 725 kilograma, a kako bi to postigla, jede 30 tisuća kalorija dnevno, piše index.hr.

 "Moj budući suprug je divan. Obožava mi kuhati, a njegova hrana je predobra", izjavila je Eman koja je supruga upoznala putem interneta. Otkrila je u intervjuu i da jedva čeka svadbu te se osjeća baš kao prava mladenka. "Podržavam je jer je sretna, a i volim velike žene. Brinem se za njezino zdravlje, ali nastojim je natjerati da jede zdravu hranu i vježba. Ona je počela plivati otkako smo se upoznali i sada volimo plivati zajedno", rekao je mladoženja.