U Široki Brijegu stižu svjetski prvaci

U Široki Brijegu stižu svjetski prvaci
Hrvatski cheerleading klub Široki već tradicionalno svake godine nakon završetka upisa u klub u listopadu organizira kamp sa međunarodnim trenerima kako bi sportaši usvojili više znanja i učili novitete. Ovogodišnji kamp koji se organizira u Širokom Brijegu iako je tek službeno potvrđen već sada su izgledi da će biti cheerleading senzacija godine. 
U Široki Brijegu 26 i 27.10.2019. stižu jedni od najjačih Europskih, ali i Svjetskih trenerskih i igračkih imena.
 
Sestre Špela i Liza Urbančić višestruke su kako Europske tako i Svjetske prvakinje u pom pon disciplini. Dobitnice su i specijalnog prstena od Slovenije za velike sportske uspjehe.
 
Matevž Remškar je osvajač Europskog zlata te srebra u cheerleadingu na Svjetskom prvenstvu. Već godinama je UCA instruktor ( UCA je asocijacija koja okuplja najbolje cheerleading sportaše i trenere na svijetu ) te je trener u klubu Frogs u Sloveniji. Frogs je jedan od najboljih Europskih cheerleading klubova sa višestrukim titulama Europskih prvaka.  
 
Vanja Potočnik je također trenerica Frogsa, osvajačica brončane medalje na Svjetskom prvenstvu, nekoliko puta zlatna u Europi te UCA instruktorica. 
 
Hrvatski cheerleading klub Široki je dugo radio na ugovaranju dolaska ovako jakih cheerleading imena u Široki Brijeg. A zbog velike zainteresiranosti treninzi članova HCK Široki biti će odvojeni od otvorenih treninga za sve zainteresirane trenere i sportaše iz drugih klubova. 
 
Prijave na kamp i sve dodatne informacije mogu se dobiti na mail kluba [email protected] ili na telefon 063-093-300. 
 
Hrvatski cheerleading klub Široki započinje sezonu 28.08.2019. godine. Otvoreni su upisi za sve zainteresirane u svim natjecateljskim uzrastima kao i za rekreativni cheer za odrasle. Svi članovi HCK Široki će sudjelovat na kampu. Više informacija na instagram ili facebook stranici kluba, kao i na broj telefona 063-093-300.