FOTO  U Mostaru otvorena preuređena DM trgovina

U okviru preuređenja u ovoj DM trgovini napravljen je novi raspored robnih područja u prodajnom prostoru i proizvodi na policama složeni su prema željama potrošača.

Cjelokupan prodajni prostor uljepšan je novim policama. te je ponuda mirisa obogaćena proširenjem ovog dijela asortimana na 5 m prodajnog prostora.

"Iako su sve DM trgovine uređene po europskim standardima mi i dalje investiramo u preuređenje prostora jer čvrsto vjerujemo da se uspjeh DM-a temelji na povjerenju i privrženosti kupaca 'svom' dm-u. Toj privrženosti, uz bogat asortiman, najbolji odnos cijene i kvalitete proizvoda te babybonus program za roditelje i njihove bebe, sigurni smo doprinose i lijepo uređene prodavaonice. Također uz ljubazne i kompetentne zaposlenike, našim kupcima pružamo uslugu jednaku onoj u Njemačkoj i Austriji",pojasnila je regionalna menadžerica preuređene DM prodavaonice u Mostaru Edisa Lačić.

Povodom današnjeg ponovnog otvorenja nove-stare trgovine organizirana je i nagradna igra koja traje do 26.9.2013. godine, te najsretniji DM kupci tako mogu osvojiti Specialized Hard Rock biciklo, mikrovalnu peć gorenje ili jedan od 10 dm poklon paketa.

Preuređena DM trgovina na adresi Hrvatske mladeži 4 prostire se na 360 m2 prodajne površine. Kupcima svakim radnim danom i subotom od 9:00 do 21:00 sat nudi gotovo 11.000 proizvoda iz područja zdravlja, ljepote, asortimana za bebe, te proizvode za domaćinstvo, čišćenje i kućne ljubimce, navodi se u priopćenju.