Tri razloga zbog kojih je grozno raditi od kuće

internet, tv, sex, pornografija, muškarci, internet, zdravlje, depresija, internet, stranice, skipe, ubojstvo, on line, računala, Facebook, on line, kupovina internetom, pažnja, virus, računalo, internet, igrice, smrt, kompijuter, rad, kuća, posao, portali, lažne informacije, virus, Računalni virus , malware, računalo, lažne informacije, dnevni listovi, noćna ptica , psihijatar, istraživanje
Iako je, tu i tamo, zgodno kad vam šef dopusti da se ulogirate od kuće i tako odradite dan, ako možete birati - ne prakticirajte to prečesto.

1. Rad u pidžami i nije tako cool
Iako se čini sjajnim što možete izbjeći odijevanje, ta radost će brzo proći. Kad radite od doma, svaki dan sjedate za računalo čim otvorite oči. Prije nego se snađete, već je poslijepodne, a vi ste još u pidžami, a onda nema potrebe ni da se tada oblačite jer će uskoro pasti noć. I tako se ciklus nastavlja, a dani postanu isti... Svi koji kažu da bi se prije posla trebalo samo istuširati i obući, ne znaju što govore - svi se, prije ili kasnije, nađu u ovoj 'pidžama' zamci, piše , tvrdi novinar Luke Roney s portala CareerBliss.

2. Više (ne)kvalitetnog vremena provedenog s obitelji
Iako ostankom kod kuće izbjegavate trošenje vremena na put do i od posla, taj višak vremena se ne pretvara u kvalitetno vrijeme provedeno s obitelji. Postavljanje stroge rutine ili rasporeda tu ne pomaže, a još je gore ako imate malo dijete, kojem onda pola dana govorite da bude tiše ili da vam ne skače po glavi. Kad je u pitanju obitelj, kvantiteta ne pobjeđuje kvalitetu, zaključuje Roney.

3. Zamka odrađenih sati
Ovisno o poslu i položaju koji imaju, neki šefovi zaposlenicima ostavljaju mogućnost izbora u koje će doba dana odraditi svoju dnevnu satnicu. No, čak i kad odaberete jutarnju smjenu, mogli biste raditi još malo popodne, pa još malo navečer - jer se granica između radnog vremena i slobodnog vremena zamagljuje. Postavljanje jasnih granica jednostavno ne pomaže, jer kad živiš u uredu (u ovom slučaju u svojoj kući), onda si i dežuran.

Naravno, svi koji rade od kuće nemaju iste probleme, ali onima koji to priželjkuju ovo je upozorenje - rad od kuće nije tako blistav, zato pazite što želite...

Danas.hr