Top 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške

muskarac

Doznajte kojih to pet tipova muškaraca privlače žene poput magneta..

1. 'Pametnjaković'

On "zna znanje". Otvara teme o kojima se može kvalitetno i sadržajno razgovarati i potiče drugu stranu da pokrene moždane vijuge. Istodobno, osim što je super sugovornik, odličan je i slušač i nerijetko ima istančani smisao za humor. Sumorne teme zna začiniti i navesti sugovornike na smijeh i s njim zaista nikada nije dosadno. Ženama su ovakvi muškarci naprosto neodoljivi u ulozi životnog partnera jer smatraju da su s njima dani sadržajniji i jamče određenu dozu sigurnosti da vrijeme provedeno izvan spavaće sobe može biti itekako kvalitetno provedeno.

2. Samouvjeren

Muškarac koji zna "koliko vrijedi", osvojit će ženu bez problema. Ipak, tanka je granica između "napuhanosti" i samouvjerenosti pa oni muškarci koji znaju izvući glavu iz oblaka i stati čvrsto svojim nogama na zemlju, osvajaju žene bez problema. Asertivan je u javnosti i ima kontrolu. Ne osjeća se ugroženim u društvu drugih muškaraca. On zna, ako se osjeća super i zrači tom aurom, da će ga i drugi tako doživljavati. I još važnije, žene će ga željeti još i više.

3. Umjetnik

Umjetničke duše od pamtivijeka su "iskakale" iz mase. Dodati nešto crveno ili zeleno u beskrajno sivilo nešto je što će kreativci znati odlično ukomponirati, a na žene takvi muškarci ostavljaju posebne tragove čežnje. On je spontan i živi u trenutku, a ženu će lako osvojiti svojom kreativnošću. Nerijetko će u trenu na salvetu u nekom baru napisati nekoliko svojih stihova koje će pripadnice nježnijeg spola potpuno "smekšati". Svaka žena se želi osjećati posebno, a ovaj muškarac joj to svakako može osigurati.

4. Egzotičan

Dolazi iz neke strane, egzotične zemlje i sa sobom "nosi" nešto drukčije. Naglasak koji osvaja, jedinstven pogled na svijet...Muškarac koji je izvan ovdašnjih okvira lako će biti meta mnogih ženskih pogleda i pokušaja osvajanja. Muškarci iz drugih kultura koji su u startu drukčiji od drugih kod žena lako izazivaju znatiželju i želju da postanu dio "njihova svijeta".

5. Obziran

Pridržat će joj vrata automobila, izvući stolicu prije nego što sjedne, brinuti je li joj hladno ili je li gladna... Ponudit će joj svoj desert nakon što ona pojede svoj... Ovakvi muškarci apatični su i osjetljivi na potrebe svojih partnerica, a žene im jednostavno ne mogu odoljeti. Kada ih prođe faza u kojoj su "padale na zločeste dečke", žene će svoje buduće dane vidjeti u vezi s ovakvim muškarcem. Ženama je potrebno doseći određenu dozu zrelosti da prepoznaju kvalitete ovakvih muškaraca, ali u konačnici gotovo će sve svoj život provesti s muškarcem koji će "paziti na njih".

Izvor: vecernji.hr