Tko su ključni igrači novog svjetskog poretka

novi svjetski poredak
Anonimni navodni član (navodnih) iluminata nakon 47 godina odlučio je otkriti sav užas novog svjetskog poretka i ljudi koji stoje iza njega, među ostalim stvaranje epidemije, robotske sluge i plan da se izbriše sunce sa Zemlje, piše Sun.

"Ovdje sam da bih otkrio istinu, i ono što pišem nije ni znanstvena fantastika niti lažno pretjerivanje. Informacije su istinite, to je stvarnost i vrijeme je da se otkrije" piše na svom blogu.

Tako opisuje tajnu mrežu stotine bunkera (439, ako ćemo biti precizni) krcatih robotima i nuklearnim raketama. Neki od bivših gostiju tih skloništa s "pet zvjezdica" su Lav Trocki, Abraham Lincoln (koji prema njemu nije ubijen nego je proveo ostatak života u bunkeru u Meksiku) i Sadam Husein (koji je također živ i zdrav).

Pravi HAARP koji kontrolira vrijeme nalazi se u podvodnoj bazi ispod Tihog oceana. Začudo, ne negira da su Amerikanci 1969. sletjeli na Mjesec, ali tvrdi da su Rusi tamo sletjeli prije, samo su to odlučili zataškati. I katastrofalna havarija naftne bušotine u Meksičkom zaljevu 2010. nije slučajna - to je očiti manevar iluminata kako bi usadili mikrotijela u mozgove djece u regiji.

Na Imguru, gdje si je ovaj "iluminat" dao oduška, brzo su ga popljuvali korisnici s trunkom zdravog razuma (ili drugi iluminati i mase ispranog mozga, ovisno o tome koga pitate). Post je ubrzo izbrisan (opet, neki kažu korisnik kojem je vjerovatno dosadilo ismijavanje njegove inteligencije, drugi tvrde svjetski zavjerenici) no brzo su ga drugi prenijeli.