Tko je ljigaviji: odvratne stvari koje žene i muškarci rade potajno

Tko je ljigaviji: odvratne stvari koje žene i muškarci rade potajno
Stereotip kaže da su žene čistunke, a da muškarci teško mogu raditi ljigavije stvari od ovih za koje znamo. Međutim, i jedno i drugo je iluzija.

Kada pročitate ovo, više nećete gledati partnera/partnericu na isti način. Sretno!

Što to žene skrivaju?
1. Ne brinu toliko o rublju kao što mislite
Nekolicina žena priznaje da se uopće ne može sjetiti kada su zadnji put oprale svoj grudnjak. Poprilično odvratno s obzirom na to da se za vrućina lako pojavi znoj i na tom području.

2. Imaju čudne navike
Neke su žene priznale da obožavaju češkati tjeme neposredno prije pranja kose. Naime, "zabavlja" ih sebum i perut koja počne padati posvuda. Definitivno gadan 'hobi'.

3. Suhi šampon spašava živote
Kad smo već kod kose: suhi šampon spašava živote. Žene puno rijeđe peru kosu nego što muškarci misle.

4. Scene u tušu za vrijeme menstruacije
Mjesečnica je naporna sama po sebi, ali u tušu se transfomira u pravu horor scenu, a nekim je ženama stvarno zabavno to promatrati.

5. Biranje outfita
Možda se ženske modne kombinacije čine savršeno usklađene po boji i uzorku. Međutim, stvar je ponekad puno jednostavnije. Ovisno o tome koliko su narasle dlačice na nogama, žene biraju hoće li 'isfurati' suknju ili hlače.

Međutim, muškarci nisu ništa bolji, a otkrili smo i njihove tajne hobije.

Što to muškarci skrivaju?
1. "Nije tako strašno"
Nije rijetkost da obuku iste znojne i prljave hlačice za trening nekoliko puta za redom. Tako i tako će se zaprljati, zar ne?

2. Hlače su vječno čiste
Isto pravilo vrijedi i za hlače, posebice traperice. Mrlje se ne vide, stoga zašto bi trošili energiju i vodu? Nitko neće ni primijetiti da nose iste hlače, ako promijene majicu. Hmm.. jeste li sigurni?

3. Test mirisa
Još jedna bizarna stvar koju neki muškarci rade je test mirisanja. Kada nisu sigurno je li donje rublje čisto ili je zalutalo u oprano rublje: jednostavno ga pomirišu i riješe misterij.

4. Unikatna pedikura
Neki hrabro priznaju da im je rezanje noktiju na nogama prava muka pa tako kada tom 'teškom' zadatku dođe kraj- ostatke jednostavno ostave. Nokti na stoliću ili u kadi tako im nije strana pojava.

5. Štede na vremenu
Oni najhrabriji priznaju da rade nešto stvarno gadno. Neki muškarci efikasno štede na vremenu tako da jedu i... obavljaju veliku nuždu u isto vrijeme. Stvarno?