FOTO/VIDEO  Teško bolesna djevojčica rasplakala Halida Bešlića

Halid Bešlić, suze, plač
U studiju su ga pozdravile Alka Vuica i Sementa Rajhard te Sejo Sexon, a u eter su se pak javili brojni njegovi kolege i prijatelji, te teško bolesna djevojčica Marta koja mu je izmamila suze na oči

- Uvijek sam željela brata i bog mi ga je dao i to brata najboljeg na svijetu - tim je riječima Alka Vuica opisala Halida Bešlića u eteru Narodnog radija. Halid je gostovao u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka', u kojem je najavio svoj veliki koncert u zagrebačkoj Areni, 21. ožujka.

- Prvi ću put doći u Arenu zahvaljujući njemu, jer očito ju pune samo Halid i hokejaši - rekao je Kemal Monteno koji će se također naći na pozornici baš kao i mlada pjevačica Sementa Rajhard, koja je Bešlića iznenadila svojim dolaskom u studio.

- Strašno sam uzbuđena, ali nemam tremu nego jedva čekam da dođem - rekla je zvijezda ‘Stelle', koju je Halid pozvao i na svoj koncert u Čakovcu, 15. ožujka.

- Mi ga smatramo našim sinom odbjeglim iz rokerskih krugova. On je roker, jer to nije samo glazba nego i stanje duše bazirano na prijateljstvu i solidarnosti prema ljudima - rekao je Sejo Sexon iz Zabranjenog pušenja, a Danijela Martinović Bešlića je iznenadila poslavši mu bocu domaćeg maslinovog ulje koje mu je obećala.

- Sarajevo je čaršija u kojoj moraš znat plivati, a pošto sam bio dobar plivač tako sam doplivao i do Halida kroz Miljacku - rekao je glumac Enis Bešlagić, a Tarik Filipović našalio se da je on Halidov vanbračni sin.

- Halid je velika duša. Žao mi je što to mnogi zloubotrebljavaju, jer ne zna reći ne, ali jedva čekam da mu pukne film - rekao je Tarik.

Najdojmljiviji trenutak emisije bio je kad je Halid nazvao djevojčicu Martu koja boluje od raka. Čuvši kako se Marta raduje što će doći na koncert i kako ga pozdravljaju sva bolesna djeca iz Klaićeve bolnice, legendarni pjevač nije mogao sakriti suze.

story.hr