Telemach zbog velike zainteresiranosti nastavlja s akcijom - 50 % popusta

Ova akcija je i izvrsna prilika korisnicima da se uvjere u značajan tehnološki pomak kojeg donosi Telemach digitalna televizija, a koji je prvenstveno vidljiv u ponudi TV kanala, te znatno većoj kvaliteti slike i zvuka.

Svi novi korisnici TRIO paketa u narednih 6 mjeseci imat će mogućnost besplatnog uživanja u svim HD kanalima iz Telemach ponude.

DUO i TRIO MIX predstavljaju idealno složene pakete usluga za kućanstva sa najboljim omjerom cijene i kvalitete u BiH uz značajne uštede kroz objedinjavanje svih fiksnih telekomunikacijskih usluga na jednom računu. Dijelom osnovne ponude DUO i TRIO paketa su atraktivni paketi TV kanala uz ekskluzivne sadržaje kao što su Engleska i Španjolska liga u HD rezoluciji, kao i flat internet 15/1,2 Mb/s, te wi-fi routeri na besplatno korištenje, usluga fiksnog telefoniranja sa cijenom 0 KM/min za odlazne pozive prema svim fiksnim mrežama u BiH.

Svi ponuđeni paketi imaju mogućnost nadgradnje pojedinačnih usluga po želji pretplatnika, više TV kanala, veće brzine interneta (do 100 Mbps, najbrže u BiH), te dodatne opcije vezane uz uslugu fiksne telefonije (0 KM prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji).

Svi pretplatnici besplatno mogu uživati i u D3 GO usluzi televizije na mobilnim uređajima i računalima.

Kontaktirajte korisnički centar Telemacha putem broja 1430 do 08.06. 2013. godine i iskoristite pogodnosti koje nosi ova akcija.