Talijanski znastvenik tvrdi da je otkrio uzrok homoseksualnosti: 'Ako vam je dijete gay to je zbog cjepiva!'

male boginje, cijepljenje, Nermin Avdić, Davor Pehar, homoseksualci, cjepivo, uzrok, cijepivo, italija, Talijanska Agencija za lijekove, cjepivo Fluad, cjepivo Fluad, Europska agencija za lijekove, cjepivo, Novartis, liječnici, kuba, trudnice, Virus HIV-a, gripa, cijepljenje, istraživanje, kašalj, djeca, cijepljenje, liječnici, mikrobiolog , laboratorija
Cjepiva te sumnjive kemikalije liječnici ubrizgavaju u djecu od prvog dana djetetova rođenja, a bez da vam pokažu omot, sastojke ili uputu cjepiva.

Cjepiva, mješavine kemikalija, se pod obavezno daju djeci na preporuku Svjetske zdravstvene organizacije bez da se sagleda prava istina stvari, da se provjeravaju nuspojave bez da se provjeravaju sama cjepiva, da se na iste nuspojave reagira.

Poznato je da je Bill Gates, filantrop i jedan od najvećih financijera cjepiva na planetu, javno rekao da će cjepiva poslužiti depopulaciji stanovništva, odnosno smanjenju broja stanovnika na zemlji. No, svi samo odmahuju rukom jer mainstrem mediji tvrde kako je cjepivo prijeko potrebno, neophodno i obavezno. Kao da su papagaji, a ne mediji koji bi trebali objavljivati i onu, ne tako lijepu, drugu stranu priče o cjepivima.

Uz more znanstvenika, liječnika, farmaceuta ali i brojna svjedočanstva ljudi kojima je cjepivo doslovno uništilo život, ništa se ne mijenja. Jer, proizvođači cjepiva su kompanije koje mogu kupiti sve. Pa i medije i dužnosnike Svjetske zdravstvene organizacije Cjepiva dokazano mogu uzrokovati svašta, no ono što je 70-godišnji novinar, znanstvenik i pobornik alternativne medicine, Gian Paolo Vanoli rekao za 'Vice Italy' još prošle godine u jeku kampanje za prava homoseksualaca, naprosto je šokiralo sve. Nakon intervjua za ovaj talijanski list izvrgnut je brojnim napadima i prijetnjama.

Ovaj znanstvenik je ustvrdio da cjepiva od djece stvaraju homoseksualce (što se slaže s depopulacijskim planovima Billa Gatesa op.a.). To je objasnio sljedećim riječima.

-Djetetu se da cjepivo, dijete potom raste i pokušava naći svoju osobnost, no ako je u njoj prisutna živa ili druge supstance prisutne u cjepivu, dijete postane gay. Problem će posebno postati prisutan u sljedećoj generaciji, jer kad će homoseksualci imati djecu, djeca će nositi u sebi DNA bolesti njihovih roditelja. (...) Svako cjepivo stvara homoseksualnost, jer sprječava formiranje osobnosti. To je mikrooblik autizma. Vidjet ćete koliko će biti homoseksualaca u sljedećoj generaciji, to će biti katastrofa.

No Vanoli nije mrzitelj homoseksualaca, on ne krivi nikoga jer su, kaže, bolesni.
- Ne bih krivio nekoga tko boluje od raka ili srčanog udara, rekao je.
- Ali moramo reći da je to bolest, nešto što ne poštuje prirodni poredak. Jedan od glavnih uzroka su cjepiva, koja idu protiv života, uznemirujući naš um i naš dug. Dokaz je veliki porast u broju homoseksualaca. Otkada su počela masovna cijepljenja, ovo je rezultat, zaključio je Vanoli.

Uzrokuju li cjepiva homoseksualnost ili ne, ostavljamo vama na razmišljanje. No, cjepiva ne bi trebala biti obavezna, pogotovo ne u vrijeme koje navodono zazire od bilo kojeg oblika totalitarizma. A što je prisilno cijepljenje negoli prisila?

dnevno.hr