Tajna pronalaska idealnog partnera na Facebooku

Ovo su savjeti kako što učinkovitije pretraživati ovu društvenu mrežu kako biste pronašli što zanimljivije osobe:

- Postavke privatnosti podesite tako da vaš profil ili barem neke osnovne informacije mogu vidjeti i prijatelji prijatelja. Tako im dajete mogućnost da vas primijete i ukoliko imate zajedničke interese čak vam se i jave. Budite iskreni sa informacijama koje postavljate na Facebook jer pretvaranjem sigurno nećete daleko dospjeti.

- Pogledajte malo prijatelje svojih prijatelje. Svakako je korisno pretražiti i profile od prijatelja svojih prijatelja. Ukoliko pronađete nekog tko bi vam mogao odgovarati imate se kod koga raspitati i kakav je zapravo i da li je zauzet. Tako ćete sebi olakšati potragu, a i biti sigurniji u iskrenost, budući da gotovo sve informacije možete provjeriti kod zajedničkih prijatelja.

- Pridružite se grupama koje vas zanimaju. Jedan od dobrih načina za pronalazak partnera je i učlanjivanje u grupe koje vas zanimaju i druženje s ljudima sličnih interesa. Tako odmah u startu imate dobru poveznicu.

- Budite strpljivi. Nemojte ništa forsirati jer ćete se na taj način samo udaljiti od željenog cilja. Ukoliko budete previše naporni, udaljit ćete od sebe osobe i kod kojih bi inače imali šanse. Imajte na umu da nisu svi svakodnevno na profilu, neke osobe svoj profil provjeravaju jednom tjedno, stoga, ako mu pošaljete poruku i ne odgovori u istom danu, nema mjesta za paniku. A ukoliko ne odgovori i nakon desetak dana ili ne prihvati zahtjev za prijateljstvom, nema potrebe za ponovnim javljanjem jer ćete izgledati očajno, radije potražite nekog novog koji vrijedi vašeg truda.

Izvor: tehton.covermagazin.com