Živciraju vas poruke na Facebooku? Vrlo lako ih sve možete obrisati

faceboook, instagram, WhatsApp, srušiti se, Facebook socijalna mreža, poruke, instagram, pratitelj na instagramu, faceboook, instargram
Brisanje svih poruka na Facebooku jednostavnije je no što se možda čini na prvi pogled.

Trebat ćete Googleov web preglednik Chrome i dodati mu proširenje (ekstenziju) Delete All Messages, piše Tportal.


Evo uputa kako ćete to učiniti.

Preuzmite i instalirajte web preglednik Google Chrome.
Otvorite Chrome i iz istoimene trgovine aplikacijama Chrome preuzmite proširenje Delete All Messages pa ga instalirajte.
Po završetku instalacije otvorite web adresu Facebook.com.
Sličica proširenja (balončić za razgovor iz Messengera s malim crvenim slovom x, u gornjoj traci s izbornicima i značajkama) bi trebala biti osvjetljenja. To je znak kako proširenje ima pristup vašim podacima na Facebooku.
Otvorite svoju stranicu na Facebooku.
Kliknite na Delete All Messages u alatnoj traci.
Pojavit će se skočni prozor Open your messages. Kliknite na to kako biste otvorili svoje poruke na Facebooku u odvojenom tabu.
Na zaslonu s porukama vidjet ćete alatnu traku Delete All Messages iznad vrha zaslona, s opcijama brisanja svih ili samo pojedinih poruka. Ako želite počistiti sve, odaberite Delete All Messages.
Proširenje će izbaciti skočni prozor u kojem će zatražiti potvrdu da želite obrisati sve poruke. Kliknite OK.
Obrisane poruke više neće biti dostupne u sklopu vašeg korisničkog računa pri Facebooku, niti ćete ih moći vratiti. Lokalno pohranjene kopije poruka i dalje će biti dostupne kod ljudi s kojima ste razgovarali.