Želite lakše do posla? Otvorene prijave za novi ciklus obuke za CNC operatere!

Želite lakše do posla? Otvorene prijave za novi ciklus obuke za CNC operatere!

Prijavite se na novi ciklus obuke za CNC operatere koji će početi u ponedjeljak, 17.9.2018. godine u INTERA Tehnološkom Parku. Obuka za profil „CNC operater" traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.
CNC operateri i CNC programeri su neka od najtraženijih zanimanja našeg vremena, kako u Bosni i Hercegovini i zemljama regije, tako i Europi. Učite od najboljih! INTERA HTEC centar član je svjetske HTEC mreže, prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara u Europi za edukacije u području CNC tehnologije.
Vrhunski predavači izvode obuku na suvremenim strojevima!

U sklopu obuke za profil „CNC operater", vrhunski predavači i stručnjaci na polaznike prenose sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.
Dodatnu pogodnost predstavlja činjenica da se obuka izvodi na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi.
No to nije sve! Pored same obuke, INTERA HTEC (HAAS Technical Education Center) vam može pružiti priliku da stupite u kontakt sa zainteresiranim poslodavcima u regiji koji traže nove kadrove.

Potražnja za CNC operaterima i CNC programerima!
Svijet proizvodnje, kakav poznajemo, u posljednjih je nekoliko godina poprimio novu dimenziju zahvaljujući primjeni CNC tehnologije. Razvoj računala i elektronike doprinio je primjeni automatiziranih alata, kojima se upravlja pomoću programiranih naredbi, u proizvodnji i obradi metala, drveta i drugih sirovina.
Bilježeći rast već dugi niz godina, metalna, drvna i druge industrije traže kvalitetne kadrove koji mogu odgovoriti na potrebe tržišta. Upravo zbog toga širom Europe vlada velika potražnja za CNC operaterima i CNC programerima.
Požurite! Nudimo 20% popusta i besplatno probno predavanje!
Kako biste dobili bolji uvid u ono što polaznici uče tijekom obuke, kao i u prilike koje se otvaraju stjecanjem novih znanja, INTERA Tehnološki Park organizira besplatna probna predavanja koja će se održati u petak, 7.9.2018. godine u 17h u prostorijama INTERA HTEC CNC centra.
Iskoristite svoju priliku da promijenite život na bolje! Ali požurite, broj mjesta je ograničen. Prijavite se za obuku CNC operatera uz subvenciju usluge obuke u iznosu od 20% i potražite svoje mjesto na tržištu rada!
Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi javite se na [email protected].