Svijet je spreman za povratak u budućnost: Dođite na party dobrodošlice za Martyja McFlyja

povratak u buducnost

... pogledali kultni Zemeckisov SF "Povratak u Budućnost 2", 2015. djelovala je tako daleko, a futurističke naprave koje smo vidjeli u filmu djelovale su izvedivo. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, autoputovi na nebu i sveprisutni leteći automobili sve manje i manje djelovali su kao nešto što bi do 2015. moglo postati dijelom naše svakodnevice, piše Index.hr.

Ipak, hoverboardi su u nastanku, a Nike je najavio da će do kraja ove godine izbaciti Nike Air MAG, tenisice koje je proslavio upravo Marty, a koje će imati "Powerlace vezice".

U svakom slučaju, neke stvari su spremne za Martyjev dolazak, a, barem što se tiče grupa koje se velikom brzinom oformljuju na Facebooku, sprema se i veliki party. Na samo jednom od nekoliko evenata sličnog naziva, "Marty McFly welcome party" trenutno je potvrđeno više od 58 tisuća gostiju, a u opisu događaja jednostavno piše: "Marty McFly očekuje se 21. listopada u 16 sati i 29 minuta u centru Hill Valleyja! I mi ćemo biti tamo da mu izrazimo dobrodošlicu!".

Nitko ne zna što će se tad tamo dogoditi, niti gdje je točno "tamo", ali neke su stvari sigurne: ekipa na Facebooku je spremna, a fiktivni Hill Valley bit će u tom trenutku vrlo napučeno mjesto...