FOTO  Startup Weekend u Mostaru od 17.-19.4.2015. – otvorene prijave

 Startup Weekend, Mostar,  Startup Weekend, Mostar

...Startup Weekend jedinstvena je prilika kroz koju svi prijavljeni sudionici dobivaju mogućnost za stvaranjem uspješnih projekata! Početna, ili polurazrađena ideja uz stručno vođenje i podršku iskusnih mentora postaje mikro business, ulaznica za Inkubator, vaš prozor prema uspjehu!
Tijekom tri dana, ili 54 sata, sudionici/natjecatelji će se kroz timski rad i razgovore s mentorima i afirmiranim poduzetnicima, posvetiti što detaljnijoj razradi svoje poslovne ideje, koju će na kraju prezentirati pred članovima ocjenjivačkog žirija. Događaj počinje u petak navečer, kroz odabir najboljih ideja na kojima će se dalje raditi uz formiranje timova. Sljedeći dana predviđen je za daljni i detaljni razvoj i razradu ideje. Dok je posljednji dan predviđen za tzv. Pitching, odnosno finalne prezentacije razrađenih ideja.

Stoga se vraćamo na poruku: „Šta planiraš za vikend od 17.04. do 19.04.?" Kao bi bilo da ga ovaj puta provedeš drugačije, svoj talent pretvoriš u business u samo 54 sata? Ovo nije takmičenje, već prilika svima sudionicima/natjecateljima da baš njihov projekt osvoji žiri uz tematski fokus poslovne ideje temeljenoj na informacijskim tehnologijama (IT), što ne isključuje ideje iz bilo kojeg drugog područja koje u svom poslovnom modelu primjenjuju IT tehnologije.

Za sve sudionike osiguran je lokalni taksi prijevoz od centra grada do INTERA Tehnološkog Parka, a za one koji dolaze van grada Mostara, bit će osiguran smještaj i pokrivanje putnih troškova u visini cijene javnog prijevoza.

Sve detaljnije informacije se mogu vidjeti ovdje, a registracija i kupnja ulaznica u vrijednosti od 10€ se vrši putem Eventbrite-a ovdje ili putem maila na adresu [email protected], a plaćanje gotovinski izvršiti do petka, 17.04., u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka na Bišću Polju,

Sudionike očekuje izuzetno praktično iskustvo i prilika za stjecanje novih poznanstava i vještina, uz nagradni fond od 5.000 KM i mogućnost direktnog ulaska u poslovni inkubator INTERA TP.

Startup Weekend, koji je do sada organiziran u preko 30 zemalja i više od 100 gradova svijeta, se po drugi put organizira u Mostaru uz podršku INTERA Tehnološkog Parka, UniCredit banke i Ministarstva Vanjskih poslova Kraljevine Norveške i poduzeća MojTaxi. Uvid u atmosferu s prošlog Startup Weekenda se može vidjeti na sljedećem

videu.

LINK INFORMACIJE: http://www.up.co/communities/bosnia-and-herzegovina/mostar/startup-weekend/5778

LINK PRIJAVA: http://www.eventbrite.com/e/startup-weekend-mostar-0415-tickets-15796854818?aff=UP+Community+Sites

LINK VIDEO: https://www.facebook.com/video.php?v=705079776245245&set=vb.190823014337593&type=2&theater