Sanjate Pokemone? Sad ćete ih moći i loviti u snu

Sanjate Pokemone? Sad ćete ih moći i loviti u snu
"Pokemoon Sleep" pratit će igračeve navike spavanja i te podatke iskorištavati za stvaranje igre. Želimo spavanje pretvoriti u zabavu, istaknuo je direktor Pokemon Company, Tsunekazu Ishihara.

Da je takva aplikacija u nastajanju potvrdili su i iz Nintenda. Oni razvijaju senzor koji će pratiti koliko i kako igrači spavaju. Taj će senzor biti svojevrsni nasljednik Pokemon Go Plus uređaja koji je igračima omogućavao da "love" Pokemone bez korištenja pametnog telefona, piše Zimo.co, pozivajući se na Reuters.

Kako je istaknuto na događanju u Japanu, Pokemon Sleep će koristiti podatke poput koliko je korisnik spavao i kad se probudio kako bi promijenili samu igru. Na koji način, nisu precizirali. To ćemo saznati kad sljedeće godine predstave samu igru. Podsjetimo, Pokremon Go pojavio se na tržištu 2016. godine i natjerao igrače da izađu iz svojih kuća te krenu u istraživanje svijeta oko sebe.

U kombinaciji proširene stvarnosti i aplikacije, igrači su "tražili" i "hvatali" Pokemone te u posebnim arenama, odmjeravali snage.