Predstavljen 'Vampir' proizveden u BiH

Predstavljen 'Vampir' proizveden u BiH
Međunarodni sajam obrane okupio je tisuće sudionika koji su izložili veliku količinu opreme i naoružanja.

Od proizvodne linije odlučili smo se predstaviti neke na koje smo posebno ponosni. Prikazat ćemo naš pištolj prvijenac RS9 Vampir (9mm), novi stroj za humanitarno deminiranje MH-17, na kojem je napravljen veliki pomak, kako u samoj efikasnosti tako i u dizajnu. Posjetitelji će vidjeti i liniju za proizvodnju streljiva, mobilne zaštitne sustave, mobilne sustave za proizvodnju električne energije i vode, radarske sustave, sustave za kontrolu pristupa koji su u duhu moderne tehnologije i novih saznanja iz te oblasti, poručili su iz TRB za Infobirac.net.

Zbog svojih odličnih konstrukcijskih rješenja, ergonomije, suvremenih metoda izrade, pištolj "Vampir" ističe se preciznošću, točnošću i funkcionalnošću.

Najznačajniji pomak bio je dizajn samog pištolja, koji sa sobom donosi ergonomsku i efikasnu karakteristiku.

Model RS9 "Vampir" skup je novih saznanja i vještina u oblasti oružja. On predstavlja prvijenac Tehničkog remonta Bratunac, s ciljem unaprjeđenja, spoja tehnologije i performansi.

Pištolj je kalibra 9mm, kapacitet spremnika je 18 metaka, s potpuno napunjenim spremnikom težak je 1.100 grama. Pištolj ima dužinu od 19 cm, visine je 13,8 cm i debljine 4 cm.