Predstavljen Huawei Watch 2

Huawei
Ovaj pametni sat baziran je na Qualcomm Snapdragon Wear 2100 čipu, a baš kao i gore navedeni konkurentni satovi i ovaj je neovisan o telefonu. Ovo znači da se smartwatch može koristiti bez uparivanja s pametnim telefonom, tako da se telefon može ostaviti kod kuće kako bi se neometano bavili fizičkim aktivnostima.

Huawei Watch 2 podržava 4G LTE mreže tako da putem njega možete odgovarati na poruke ili koristiti neku od Android Wear aplikacija. Ugrađen je GPS modem kako bi mogli pratiti gdje se nalazite, a tu su još i podrška za WI-FI i NFC konekcije.

Ugrađeni su i pametni senzori koji prate aktivnosti tijekom vježbanja uključujući prijeđenu udaljenost, brzinu, broj koraka, otkucaje srca, raspon brzine otkucaja srca, potrošene kalorije i ostale parametre važne tijekom bavljenja fizičkom aktivnošću.

Huawei Watch 2 ima klasični dizajn koji uz elegantan izgled spaja pametne i sportske značajke. Dolazi u dvije izvedbe klasičnoj i sportskoj kako bi svatko mogao odabrati izvedbu ovisno o svojim potrebama. Zbog zaobljenog dizajna savršeno leži na ruci korisnika, a dizajniran kako bi omogućio ugodno nošenje tijekom vježbanja.