Počinje s radom studentski portal treci.ba

treci
treci
...Studija novinarstva Filozofskog fakulteta pružiti priliku za stjecanjem potrebnog praktičnog novinarskog znanja i vještina, ali je otvoren za suradnju i svim studentima ostalih studijskih skupina, kao i fakulteta gdje će surađivati donoseći svijet iz svog kuta promatranja. Naglasak portala biti će na studentskim temama, problemima, pozitivnim pričama, ali nećemo bježati ni od svijeta oko sebe.

Zašto baš Treći? Pa „neka se čuje i treća strana"! Naime, u novinarstvu pojam „treće strane" označava neovisnog promatrača, stručnjaka u sukobu ili konfliktu drugih dviju strana. Sukladno tome potrudit ćemo se na sve aspekte života gledati objektivno, o svim temama informirati nepristrano, pokušat ćemo u svim društvenim sukobima djelovati s ciljem iznalaska najboljeg rješenja za sve strane kako bismo kroz sve navedeno opravdali status treće strane.

Uz sva teorijska znanja stečena kroz studij, praktični rad, praktično usavršavanje, objavljeni članci kroz različite novinarske rodove u konvergentnoj redakciji kakva je ova, dat će veću težinu novinarskoj diplomi, što će rezultirati i bržim zapošljavanjem studenata koji na Sveučilištu u Mostaru završe Studij novinarstva.

Možda, u početku, nećemo biti najbrži, ali trudit ćemo se pružiti drugačiji, ponuditi upravo naš, treći, pristup informaciji.