ODABRALI KORISNICI: HT Eronet – Mobilni operater broj 1 U BiH

ODABRALI KORISNICI: HT Eronet – Mobilni operater broj 1  U BiH
Potvrdili su to ispitanici, sami potrošači, u istraživanju QUDAL-QUality meDAL General I, 2016./2017. BiH.

Istraživanje je provedeno na teritoriju BiH na uzorku od 1200 ispitanika starijih od 15 godina.

Pitanje na koji je najčešći odgovor ispitanika bio - ERONET, glasilo je:
Navedite naziv mobilnog operatera (pružatelja telekomunikacijskih usluga za mobilne uređaje) koji, po Vašem osobnom iskustvu i mišljenju, nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete na bosanskohercegovačkom tržištu.

Inače, istraživanja kvalitete QUDAL - QUality meDAL mjere isključivo iskustvo i mišljenje potrošača o tomu - tko na tržištu nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete - vrhunsku kvalitetu, odnosno tko je - broj 1.
Samo one tvrtke, proizvodi i usluge koje u nekoj od kategorija QUDAL - QUality meDAL istraživanja osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova potrošača), mogu nositi prestižnu zlatnu medalju QUDAL - QUality meDAL s pet zvjezdica, za apsolutno najvišu razinu kvalitete.

Ova zlatna medalja i vodeće mjesto u kvaliteti na području BiH, potrošačima olakšava odluku o kupnji jer na ovaj način dobivaju transparentnu i konkretnu informaciju - tko je/što je - najbolje na tržištu. Istraživanje kaže da je čak 74,7 posto bosanskohercegovačkih potrošača reklo da bi radije kupovalo proizvode i usluge sa zlatnom medaljom za kvalitetu QUDAL - QUality meDAL, no ostale.

A upravo su bh. potrošači sada potvrdili da je kvaliteta ponude koju nudi HT ERONET - vrhunska i apsolutno najbolja, stoga želimo opravdati povjerenje naših korisnika i s ponosom još dugi niz godina nositi naslov - mobilni operater broj 1 u kvaliteti.