Na Facebooku osvanuo lažni profil Damira Belje: Slučaj će biti prijavljen policiji

...pokušava ostvariti neke svoje glupe snove i ciljeve..."

Poručio je to Damir Beljo, zasad nepoznatoj osobi koja mu je, napravivši lažni profil na Facebooku u njegovo ime, ovih dana stvorila probleme i priredila goleme neugodnosti.

Lažni profil osvanuo je na Facebooku 6. srpnja, te već ima preko 420 prijatelja a nepoznata osoba objavljuje fotografije mostarskog boksača te piše neprimjerene statuse i komentare predstavljajući se Damir Beljo.

Nedugo nakon svoje posljednje borbe u Beogradu, koju je posvetio svojoj djedovini Rami, Beljo je, kako kaže, saznao za lažni profil te se na tu vijest samo nasmijao.

„Zbog obaveza sam ubrzo i zaboravio na te gluposti, al nedugo zatim javilo mi je se par mojih prijatelja, koji su primijetili da ta osoba piše ružne stvari u moje ima. Najviše mi je zasmetao što ta osoba na glup način komentira djevojke iz Rame, ponižava ih, naziva pogrdnim imenima i ne želim da ljudi misle da sam to ja, jer volim taj kraj, te ljude i nisam takva osoba.

S nepoznatom osobom Beljo je pokušao stupiti u kontakt ali sve što je dobio bilo je odbijanje i ruganje. U nadi da će što prije saznati tko je odgovorna osoba te da će profil biti što prije izbrisan, cijeli slučaj odlučio je prijaviti i policiji.

„Ovo me je jako pogodilo. Nisam takva osoba, ne znam tko bi mi to mogao učiniti. U ponedjeljak ću otići i na policiju, mada ne znam koliko mi mogu pomoći u ovome slučaju ali dat ću sve od sebe da saznam tko je ta osoba i da se profil izbriše."

Beljo, kako kaže, zbog velikih obaveza rijetko kada koristi Internet i nema svoj Facebook profil te poziva prijatelje, fanove i sve ostale da prijave lažni profil kako bi se što prije riješio neugodnosti koje mu je priredio.

„Ja osobno ne osuđujem Internet i Facebook al nemam vremena za te stvari, imam dva treninga dnevno, svoj posao, svoj život, svoje prijatelje i da još počnem surfati tko zna u kojem bi pravcu otišao. Ovom prilikom molim sve ljude,da izbjegavaju taj profil, da ne dodaju za prijatelja jer to nisam ja, te ih isto molim da prijave taj profil kao lažan, da se što prije pokuša ukloniti.

Sve informacije koje bi pomogle rješavanju ovoga slučaja, Beljo moli da mu budu javljene a lažni profil poznatog mostarskog boksača možete pogledati OVDJE!

Pogled.ba