Huawei i Honor osvojili EISA nagrade za najbolje pametne telefone

Huawei, Honor Huawei, nagrada, Huawei P30 Pro

Huawei i Honor pohvalili su se nagradama EISA-e (Expert Imaging and Sound Association), grupe koja obuhvaća 55 najcjenjenijih svjetskih časopisa na području potrošačke elektronike.

Huaweijev P30 Pro proglašen je najboljim pametnim telefonom 2019. – 2020. godine, a kompanija je drugu godinu zaredom osvojila ovu nagradu. Istovremeno, Honor je za svoj Honor 20 Pro dobio nagradu 'EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020' za izvanredan dinamički holografski dizajn i veličanstvenu AI Quad kameru.

EISA je istaknula mogućnosti fotografiranja u uvjetima slabog osvjetljenja na Huaweiju P30 Pro kao „daleko najbolje koje trenutno možete dobiti na pametnom telefonu“.

Također, pohvale su dobivene i na račun ultra širokog objektiva, portretnog način snimanja i periskopskog 5X tele-foto objektiva čime Huawei „nadmašuje bilo kojeg konkurenta“, javlja Zimo.co.

"Čast nam je primiti još jednu nagradu EISA-e i počašćeni smo priznanjem koje je dobio P30 Pro. Huawei kod svih uređaja posebnu pažnju obraća na pružanje novog i poboljšanog doživljaja kada je u pitanju mobilna fotografija, kontinuirano pomičući granice mogućnosti kamera na pametnim telefonima", naglasio je Li Changzhu, potpredsjednik Handset Business odjela u Huawei CBG-u.

Što se Honora tiče, ovo je druga velika nagrada za Honor 20 Pro, nakon što je ranije ove godine ostvario drugi najbolji DXOMark rezultat sa 111 bodova. Honor 20 Pro članovi EISA-e pohvalili su kao „savršen izbor za one koji traže napredan, fleksibilan i moderno dizajniran pametni telefon.“

Također, pohvaljen je i za „zapanjujući finiš od trodimenzionalnog gradiranog stakla s aluminijskim okvirom i izvanrednu bateriju od 4.000 mAh“, da „četvorostruka kamera na zadnjoj strani obećava nezaboravne fotografije zahvaljujući 48-megapikselnom senzoru za nevjerojatne noćne fotografije, telefoto senzoru od osam megapiksela, ultraširokom senzoru od 16 megapiksela, te makrosenzor od 2 megapiksela za one koji imaju oko za detalje“. Sa svim tim značajkama, nudi „kompletan set vodećih značajki po cijeni koja će se zasigurno svima svidjeti.“

Kako ističu iz Honora, nagrada 'EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020' potvrđuje da su oduvijek bili posvećeni pružanju najboljeg proizvoda svojim korisnicima.

Članovi EISA-e uključuju stručne medije na području potrošačke elektronike iz preko 30 zemalja, a svaki član stručnjak je za jednu ili više EISA-inih šest kategorija koje čine: fotografija, mobilni uređaji, Hi-Fi, zvuk, kućno kino i video te automobilska elektronika. Nagrade će službeno biti uručene tijekom IFA-e na EISA Awards ceremoniji 6. rujna u Berlinu.