FOTO  HT Eronet: Radionica u Šibeniku i novi ugovor s Ericssonom

HT MOSTAR, ugovori
...tržišta i digitalne transformacije, novinama koje sa sobom donosi 4 G mreža, s naglaskom na rješenja koje u tom segmentu nudi Ericsson.
Prigodom otvaranja nazočnima su se obratili predsjednica Ericssona Nikole Tesle mr. sc. Gordana Kovačević i predsjednik Uprave i direktor HT ERONET-a Vilim Primorac koji je, između ostaloga, kazao:
„Na početku bih posebno zahvalio našim domaćinima iz Ericssona na organizaciji ovoga, već tradicionalnog, nadasve korisnog i iznimnog događaja na koji uvijek rado dolazimo. HT ERONET je počašćen što upravo u Ericssonu ima čvrstoga i pouzdanog partnera. Ovakve su radionice izvrsna prigoda za upoznavanje sa svim inovacijama, informacijsko-tehnološkim rješenjima koje Ericsson nudi, kao i za razmjenu iskustava, znanja i ideja, koje vode novim poslovnim ostvarenjima i uspjesima. Vjerujemo kako će i Ericsson Nikola Tesla, kao naš iznimno značajan partner, dati svoj obol nastojanjima naše tvrtke u borbi i pozicioniranju na iznimno zahtjevnom telekomunikacijskom tržištu."

Ericsson NikolaTesla proširuje 3G mrežu HT-a Mostar

Ericsson Nikola Tesla i HT Mostar ugovorili su proširenje 3G radijske pristupne mreže ovog operatora.

Posao je vrijedan više od 11 milijuna kuna. Radovi počinju odmah, a završetak projekta je planiran u idućih 10 mjeseci.
Vilim Primorac, predsjednik Uprave i direktor HT-a Mostar, tom je prigodom izjavio:
„Drago mi je da nastavljamo našu dobru dugogodišnju suradnju. Naši korisnici dobit će nove mogućnosti temeljene na renomiranim Ericssonovim rješenjima i kompetencijama stručnjaka Ericssona Nikole Tesle."
Mr. sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, komentirala je novi ugovor:
„Vrlo sam zadovoljna da smo, kao jedini isporučitelj opreme za radijsku mrežu našeg dugogodišnjeg partnera, ugovorili daljnje proširenje koje će omogućiti bolje pokrivanje i veći kapacitet mreže, kao i veće brzine krajnjim korisnicima HT-a Mostar".