HT ERONET I MFF: Zajedno u još jednu lijepu filmsku priču

HT ERONET I MFF: Zajedno u još jednu lijepu filmsku priču
Tim povodom, Ugovor o generalnom sponzorstvu potpisali su, u ime HT ERONET-a, Tomislav Ruk, član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu i Tomislav Topić, direktor Mediteran Film Festivala.

„Želim istaknuti kako generalno sponzorstvo HT ERONET-a za ovogodišnji 18. Mediteran Film Festival osigurava, nama kao organizatorima, mogućnost da ponudimo filmskoj publici kvalitetnije sadržaje kroz filmske programe, edukativne radionice, kao i ostala događanja u sklopu MFF-a. Zbog kvalitetne suradnje s HT ERONET-om vjerujem da ćemo zajednički pridonijeti budućem filmskom stvaralaštvu u BiH, a kao što je poznato ova je tvrtka već dugi niz godina uz filmsku umjetnost i MFF, što nas iznimno raduje", kazao je Topić.

„U ovome smo festivalu prepoznali potencijal, ali i želju da se i lokalne sredine, makar to bilo nekoliko dana u godini, pretvore u stjecište kulture, umjetnosti, druženja, lijepih uspomena i pozitivne energije. A po tomu svemu upravo je MFF poznat - ne samo na našim prostorima, već i na svim meridijanima.
HT ERONET, potporom jednom ovakvom iznimnom projektu, pruža potporu ne samo lokalnoj zajednici, nego i ideji povratka kulturnih, umjetničkih, stvarateljskih vrijednosti na mjesto koje im pripada. Moram kazati da se i mi, svake godine, na ovom festivalu, u društvu ovih dragih ljudi u Širokom Brijegu, osjećamo kao domaći. Činjenica je da je među onima koji rade dokumentarni film, biti u konkurenciji na MFF-u - postala stvar prestiža. To je ono što posebno raduje i čini ponosnim i HT ERONET koji, još jednom naglašavam, kao partner, snažno podržava svaku novu inicijativu, projekt, i ideju koje nastaju u sklopu MFF-a. Ekipi MFF-a želim mnogo sreće i uspjeha i u ovogodišnjem projektu, a nama svima - da još dugi niz godina ostanemo partneri i zajednički stvaramo lijepe priče koje na put oko svijeta kreću iz Hercegovine", kazao je direktor Ruk.
Inače, HT ERONET će tijekom festivalskih dana u Širokom Brijegu gledateljima pripremiti niz iznenađenja, kao i promocije svojih aktualnih usluga i proizvoda.