FOTO  Hrvatska nogometna televizija samo u ponudi HOME.TV

Hrvatska nogometna televizija samo u ponudi HOME.TV
Naime, HT ERONET dobio je ekskluzivno pravo reemitiranja ovoga kanala na području BiH, što znači da će Hrvatsku nogometnu televiziju na području Bosne i Hercegovine, moći gledati isključivo korisnici HOME.TV usluge.

Kako bi korisnici stekli što bolji uvid u sve ono što ovaj kanal nudi, u razdoblju od 1.6. do 1. 8., HNTV će biti dostupan svim korisnicima HOME.TV usluge u sklopu Osnovnog paketa kanala.
Nakon 1. kolovoza, HNTV će se nalaziti u stalnoj ponudi Plus paket kanala.

Ono što će posebno zanimati ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu jest činjenica da će se HNTV svakodnevno javljati s Europskog prvenstva u Francuskoj, iz kampa hrvatske nogometne reprezentacije, s informacijama iz prve ruke i zanimljivim reportažama Mile Horvat, najveće novinarske zvijezde ove televizije.

HNTV će pratiti i nogometna događanja u BiH te je napravio reportažu o nogometnom prvaku BiH - mostarskom Zrinjskom, koju će HOME.TV korisnici moći pogledati u srijedu 1. 6. od 22.10 sati.

Inače, Hrvatska nogometna televizija, novi projekt u hrvatskom medijskom prostoru, zaživjela je krajem travnja kao rezultat izvrsne suradnje tvrtke VOX - nogomet d.o.o. i Hrvatskog nogometnog saveza.