Facebook konačno uvodi opciju brisanja poruka poslanih Messengerom

Facebook konačno uvodi opciju brisanja poruka poslanih Messengerom
...pomoću koje može obrisati poruke koje je nekom poslao putem Messengera, čini se da je Facebook počeo uvoditi ovu opciju za sve korisnike, kako su i obećali.

Radi se o opciji "unsend", a pomoću nje ćete moću obrisati poruke koje ste nekom poslali u inbox, dok je do sad postojala samo opcija brisanja kojom ste odabrane poruke mogli obrisati iz razgovora, no druga osoba bi ih i dalje mogla vidjeti.

Iako zasad opcija još uvijek nije dostupna svima, ali jedna je korisnica objavila screenshot opcije koja se pojavila u njenom Messengeru.

Facebook zasad nije službeno potvrdio kad će opcija biti dostupna svim korisnicima, ali su potvrdili da je uvode u skoroj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već smo najavili da ćemo uvesti takvu opciju i to je još uvijek u planu", rekao je njihov glasnogovornik za TechCrunch.

Još uvijek nije poznato hoće li za brisanje poslanih poruka postojati vremensko ograničenje.

Messenger već ima opciju u kojoj možete slati tajne poruke koje će se same od sebe obrisati nakon određenog vremena. Vremenski raspon u kojem će poruke nestati sami birate, a može varirati od pet sekundi do jednog dana.