FOTO  Ericsson Nikola Tesla ugovorio nove poslove s HT-om Mostar

HT MOSTAR, HT Eronet
Predmet posla je proširenje i modernizacija sustava za nadzor mobilne mreže te nastavak ugovora o pružanju usluga održavanja Ericssonove opreme u mreži HT-a Mostar. Realizacija ugovora će djelatnicima HT-a Mostar omogućiti brži i kvalitetniji nadzor elemenata mobilne mreže kao i kreiranje novih poslovnih prilika.

Vilim Primorac je izjavio: „Mostarski sajam, na kojem je ove godine posebno istaknuta tema digitalno gospodarstvo, koristimo za uspješan nastavak dugogodišnje suradnje s Ericssonom Nikolom Teslom, regionalnim ICT liderom. HT Mostar će, kao snažan bosanskohercegovački operater, ovime još više približiti svoju mrežu LTE tehnologiji čime stvaramo infrastrukturne pretpostavke za digitalnu transformaciju našeg društva."

Gordana Kovačević izrazila je svoje zadovoljstvo potpisanim ugovorom: „Drago mi je da nastavljamo kvalitetnu suradnju s HT-om Mostar, našim cijenjenim partnerom koji veliku pažnju posvećuje tehnološkom razvoju i kvaliteti usluga na dobrobit svojih korisnika. Kompetencije i predani rad naših stručnjaka osigurat će izvršenje ugovorenih poslova u skladu s planiranim, a s aktivnostima započinjemo odmah."