Dobar spoj m:net mobilni internet i Allview tableti

mtel
m:tel mobilni internet od sada je još brži. Brzine prijenosa podataka povećane su do tri puta!

Mobilni internet predstavlja najjednostavniji način pristupa internetu sa mobilnih uređaja (pametnih telefona, tableta, laptopa). m:tel vam nudi najbolju mrežu u BiH, a naš cilj je da do početka 2015. godine osiguramo 3G uslugu na cijelom teritoriju gdje postoji i 2G signal. Tako će svi korisnici m:tel usluga prijenosa podataka putem mobilne mreže, a koji posjeduju 3G uređaj, imati pristup veoma brzom internetu, na cijelojm teritoriju BiH. Usluga 3G, koja je raspoloživa u m:tel mreži bazirana je na HSPA+ tehnologiji, što je posljednji korak u evoluciji ka 4G sustavima mobilnih usluga. Kako bi osigurao 3G uslugu van gradova i na putnim pravcima, m:tel je prvi u Bosni i Hercegovini iskoristio GSM frekvencije na 900 MHz za 3G usluge.

m:net tarifni paketi namijenjeni su i privatnim i poslovnim korisnicima, a koji uz fiksnu mjesečnu pretplatu pružaju mogućnost stalnog pristupa internetu uz brzi prenos podataka, na bilo kojem mjestu, uz korištenje odgovarajućih uređaja (tableti, laptopi i računari).
m:net predstavlja spoj fleksibilnosti mobilnog pristupa internetu i povoljnih cijena, a posebno prilagođeni 3G USB modemi iz m:tel ponude nude i najbolji način korištenja 3G mreže.

Uz fiksnu cijenu mjesečne pretplate za m:net tarifne modele i Allview tablet uređaje koje uz njih možete kupiti, sada imate mogućnost korištenja najbržeg neograničenog mobilnog interneta u BiH.

Neograničen i brz m:net mobilni internet spojite sa Allview tablet uređajima i iskoristite ponudu uz odlične cijene. ALLVIEW AX4 Nano uz tarifu m:net 8 GB dostupan je po cijeni od 1 KM (sa PDV-om), a ALLVIEW Viva D8 uz tarifu m:net 8 GB se u m:tel-ovoj ponudi može naći po cijeni od 49 KM (sa PDV-om). Uz tarifu m:net 8 GB po cijeni mjesečne pretplate od 20 KM(bez PDV-a), korisniku je na raspolaganju 8 GB, uz maksimalnu brzinu prenosa podataka, a nakon toga i dalje bez dodatnih troškova, mobilni internet može koristiti po smanjenoj brzini.
Pored tarife m:net 8GB, m:tel nudi i m:net 2 GB po cijeni od 10 KM, m:net 16 GB uz besplatno korišćenje m:music + servisa po cijeni od 30 KM I m:net 32 GB uz besplatno korišćenje m:music +servisa po cijeni od 40 KM (bez PDV-a).

Za dodatne informacije pozovite korisnički servis 066 10 10 10

Sponzorirani članak!