Digitalni marketing – vještine reklamiranja u digitalnom dobu

intera park, intera mostar
Osmišljavanje, kreiranje i vođenje online kampanja putem Google Adsa, Facebook i Instagram oglasa te marketinga na društvenim mrežama, osnova su suvremenog poslovanja.
Stručnjaci za digitalni marketing znaju kako plasirati proizvod pred pravu publiku, nadmašiti konkurenciju i osvojiti tržište. To je razlog zašto su oni koji vladaju suvremenim alatima digitalnog marketinga traženi od strane poslodavaca širom svijeta.
Kako bi svojim klijentima omogućio znanja i vještine potrebne za suvremeno poslovanje, INTERA Tehnološki Park organizira trening „Digitalni marketing - vještine reklamiranja u digitalnom dobu" koji će se održati u prostorijama INTERA TP-a u petak, 26.10. i subotu, 27.10.2018. godine.
Na interaktivnom treningu, naučit ćete napredne tehnike kreiranja oglasa s naglaskom na Google Ads, Youtube, Tag manager i dinamičke oglase; Facebook i Instagram marketing, Facebook Pixel: targeting i remarketing. Savladat ćete napredne načine istraživanja konkurencije, identificiranja i ciljanja prave publike za proizvod koji prodajete.
Posebna pozornost posvetit će se različitim načinima dovođenja organskog i plaćenog prometa do vašeg proizvoda, SEO alatima, influencer marketingu te pretvaranju svih digitalnih medija, reklamnih platformi i društvenih mreža u moćne marketinške alate.
Kakva znanja ćete steći?
Nakon dovršetka treninga, moći ćete samostalno osmisliti, pokrenuti i voditi napredne marketinške kampanje putem platformi za oglašavanje (Google Ads, Facebook, Instagram marketing), digitalnih medija i društvenih mreža. Naučit ćete kako identificirati najbolju reklamnu platformu i odabrati najbolji način za ostvarenje vašeg marketinškog cilja.
Naučit ćete kako pravilno ciljati publiku i pratiti je dok se čitatelji ne pretvore u kupce. Naučit ćete kako efikasno testirati i pratiti reklamne kampanje te ostvariti najveću dobit od uloženih sredstava, ali i kako povećati organski promet koristeći SEO i različite digitalne medije za besplatni marketing.
Kome je trening namijenjen?
Trening je namijenjen zaposlenima u prodaji i marketingu, menadžerima malih i srednjih poduzeća i organizacija iz javnog i privatnog sektora, sadašnjim i budućim freelancerima, onima koji su pokrenuli svoj internet biznis te svima koji žele poboljšati prodajne i marketinške vještine i znanja.
Na treningu će se obrađivati napredne tehnike digitalnog marketinga. Osnovna marketinška znanja, prethodno iskustvo u reklamnim kampanjama te poznavanje engleskog jezika su poželjni. Ali ne i nužni - trening je koncipiran na način da se svi koji dođu mogu snaći i priključiti.
Što je potrebno za sudjelovanje na treningu?
Želja za napredovanjem, koncentracija za rad te puno dobre energije! I - brza reakcija, obzirom da je broj mjesta ograničen. Prijavite se na vrijeme!
Kotizacija
Kotizacija po sudioniku iznosi 250,00 KM + PDV.
U cijenu je uključeno:

Stručna predavanja predavača;
Materijali koji pokrivaju trening;
Popis sudionika treninga s podacima za daljnje kontakte;
Certifikat;
Ručak, kava i piće za vrijeme pauze;

Kako se prijaviti?
Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na linku.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na [email protected].