B2B BiH - predstavljanje pred TOP MENAGMENTOM bh. kompanija

B2B BiH, predstavljanje
Predstavljanju će nazočiti članovi TOP MENAGMENTA više od sto kompanija iako je, broj kompanija, koje su podržale projekt od samog početka znatno veći . Razlog predstavljanja jeste upoznavanje sa cjelokupnim konceptom i mogućnostima koje će ova web platforma pružati kako kompanijama tako i svim ostalim korisnicima.
B2B BiH je digitalna business web platforma koja će putem inovativnih IT alata povezati poslovne subjekte sa svim učesnicima koji direktno ili indirektno učestvuju u kreiranju ekonomije Države. Pružiti suvremen i moderan način komunikacije svojim korisnicima u realnom vremenu u B2B (business - to - business ) i B2C (business - to - consumer )segmentu, a ekonomskoj sferi inovativna poslovna iskustva i trendove koji vladaju na međunarodnoj sceni. B2B BiH želi postati centralno mjesto firmi i brandova i sinonim za poslovanje u BiH.
Pored uspostavljanja personalizirane, interaktivne i dinamične komunikacije u realnom vremenu kompanija sa svim ciljnim grupama, B2B BiH će u svojoj strukturi ponuditi novi pristup i plasman poslovnih informacijama kompanijama koji se temelji na kreativnom „News Feed.-u", koji će biti u mogućnosti svojim korisnicima plasirati željenu informaciju u najkraćem mogućem roku.