Apple će za IPhone 11 po prvi put u povijesti omogućiti YouTube prijenos uživo

apple, iphone, tehnologija

Da stvari ni za Apple već dugo nisu kao prije, jasno je svima. Prenatrpano tržište smartphonea opterećenje je i za moćni Apple, koji se sve dosad mogao oslanjati na svoju ekskluzivnu bazu sljedbenika.

Do prije nekoliko godina na Appleove se iPhone kampiralo po tri dana kako bi se među prvima dočepalo novog predmeta čežnje.

Njihovi velebni eventi prenošeni su uživo ali samo za njihove sljedbenike s iUređajima. Ta su vremena međutim iza nas, a već lani postalo je jasno da će Apple sad ipak teže prodavati svoje iPhone, a pogotovo po takvim cijenama.

Da je ta posve jasna i skoro pa sektaška ekskluzivnost ipak izblijedila govori nam i ova friška vijest. Naime, Apple će za tri dana prijenos uživo svojeg iPhone 11 eventa po prvi put u povijesti osigurati baš svima i to putem YouTubea.

Nekad ste za to morali imati Mac računalo ili neki drugi iUređaj sa Safari preglednikom da bi u nekom trenutku to bilo omogućeno i na Microsoft Edge preglednicima, ali i dalje samo sa Appleovih stranica.

Za nešto više od tri dana, prijenos iPhone 11 eventa bit će dostupan na YouTubeu kao što to rade proizvođači iz Android tabora. Čuda da se dese.

apple,iphone,tehnologija

Apple će prema dosad raspoloživim informacijama predstaviti opet tri iPhone modela.

Namjeravate li gledati iPhone 11 livestream ili ćete radije gledati dnevnik?

https://www.youtube.com/watch?v=996wliAI_y4