Stvari koje radite samo kad ste pijani

kavane, BIH, kriza, alkohol, piće, tablete, pijanstvo, alkohol, izbaciti alkohol, ovisnici o alkoholu i kocki, kava alkohol mamurluk, istraživanja o učinku alkohola, konzumacija alkohola, alkoholizam, ovisnica alkohol, pića, oprez, izbjegavanje, alkohol, problemi, liječenje, alkoholičar, alkoholizam, ovisnica alkohol, konzumiranja ilegalnog alkohola, indija, rakija, znanstvenici, alkoholizam, virus, alkohol, konzumiranje alkohola , konzumacija alkohola, momačka, momačka večer, Mostar

Poznato je da alkohol oslabljuje granice i kontrolu, stoga se mnogi pod njihovim utjecajem ponašaju onako kako nikada ne bi da su trijezni. Buzzfeed donosi stvari koje radite samo kad ste pijani.

Neselektivno ste zaljubljivi

Drugim riječima - zavodite sve što hoda ili gmiže te spada u porodicu sisavaca.

Agresivni ples

Razbacujete se po plesnom podiju ili skučenom kafiću bez obzira na tuđi osobni prostor. Mašete rukama, šamarate kosom i gurate druge ljude. Tu spada i isprobavanje novih koreografija koje ste vidjeli u spotovima slavnih pjevačica i pjevača. Najgore što ste ikada mogli isprobavati - Gangnam style.

Odjednom ste se sjetili vještine iz osnovne škole i odlučili isprobati je

Radite zvijezdu, dubite na glavi ili radite stoj na rukama.

Impulzivno kupovanje stvari na eBayu

Došli ste kući i odlučili pronjuškati na eBayu. Za nekoliko tjedana stižu paketi koje ste naručili i shvaćate da ste potrošili puno previše novca za vrijeme pijanstva.

Mislite da je karaoke dobra ideja

Molite boga da vas nitko nije snimio dok se sramotite iz petnih žila.

Izražavate emocije, kojih je u tim trenucima jako mnogo i jako su intenzivne

Koliko ste puta grlili i ljubili ljude oko sebe, vrištali, plakali ili nešto slično za vrijeme pijanstva? Pričate s totalno nepoznatim ljudima u toaletu Dok čekate da obavite nuždu sprijateljite se s barem deset nesretnika koji su prošli putem do wc - a.

Previše dijelite na Facebooku

Sljedeći dan kad ugledate svoj timeline poželite da možete vratiti vrijeme i mahnito brišete sve neprimjereno što ste objavili nadajući se da to nije vidio nitko bitan.

Plaćate bezbrojne runde, kao da novac nema nikakvog značaja

Sljedeći dan pustit ćete suzu kad pogledate stanje u novčaniku, no vjerojatno ćete opet jednom zapiti kartu za doma.

Planovi kojih se ne sjećate

Upalit će vam se lampica i smislit ćete genijalni plan kojeg se sljedeće jutro nećete sjećati. Otkrivate neprimjerene tajne A tek onda shvatite da ste trebali držati usta začepljenima.

Nosite doma svakakve stvari

Probudite se i u sobi nađete pepeljare, čaše, prometne znakove, ploče s nazivima ulica i slično.

Zaspete u javnom prijevozu

Do kuće imate nekoliko stanica a na kraju kružite i završite na drugom kraju grada na okretištu.

izvor: srednja.hr