FOTO/VIDEO  Studentska olimpijada: More i nezaboravna avantura

Studentska olimpijada: More i nezaboravna avantura

Studenti, ako želite svojim avanturama dodati i „osvajanje medalje na Olimpijadi", Jägermeister već treću godinu zaredom organizira Jägermeister Student Olympics, koncept koji okuplja četveročlane ekipe studenata oko luckastih zadataka, koji se odvijaju na posebno lijepim mjestima.
Za razliku od prethodnih godina, kad je vesela studentska karavana osvajala planine Vlašić i Bjelašnicu , ovog puta seli se priča na morsku obalu, u Neum! Finalistima se sprema nezaboravan, potpuno besplatan vikend. Sve što je potrebno je okupiti četveročlanu ekipu, prijaviti se u inbox Jägermeister službene stranice, (https://www.facebook.com/JagermeisterBIH/) odgovoriti na izazov i sačekati vijest o tome koja je ekipa izabrana u finale.

Sarajevski „Avatari" prošle godine, briljirajući u osam Olimpijslih disciplina odnijeli su doma titulu najbolje ekipe, a studentima poručili da se definitivno prijave na sljedeće izazove. Koji su im bili izazovi možete vidjeti u fotogaleriji i videu. Što čeka nove ekipe, koja morska iznenađenja sprema Jäger tim, ostat će tajna do 12.5. kada Studentska Olimpijada počinje.

Jeste li spremni za još jednu Jäger avanturu?