Što zapravo znači ona izreka 'vrijeme je novac'?

pljačka, masaža, medicinske sestre, vrijeme, Novac, izreka, Natječaj, Novac, Novac, greška

...o štednji ili ulaganjima ne mogu donijeti neke osobito dobre rezultate. Naravno, financijski stručnjaci će reći da takva razmišljanja nisu točna i da je to samo dobar izgovor za neaktivnost ili u najvećoj mjeri neznanje.

Da bi netko izgradio sebi bogatstvo nije potrebno mnogo novca već malo novca, puno discipline i puno vremena. Pravo bogatstvo se stvara kroz dugi vremenski period a ne preko noći. Ako i nemate dovoljno novca, vremena imate na pretek i dajte mu da ono radi za vas. Neki neće razumjeti 'utjecaj' vremena na novac a ono je ključno. Svi smo čuli za izreku 'vrijeme je novac' ali mnogi ne znaju zapravo što bi to trebalo značiti.

Najlakše ćete saznati i razumjeti značenje te izreke ako probaš svakodnevno uštedjeti neki manji iznos bar mjesec dana, a onda izračunati koliko je to novca za jednu godinu, pa onda za 5 itd...Ne zaboravite nikad nije kasno početi s tim ali ako imaš dvadeset godina ili koju više počnite odmah jer ćete onda u srednjim godinama imati akumulirano pravo malo bogatstvo koje možete i dalje raznim financijskim 'proizvodima' dodatno podebljavati.

abcportal.info