Što ti je frendica po horoskopu? Prijateljstva ovih znakova često završe ratom

Što ti je frendica po horoskopu? Prijateljstva ovih znakova često završe ratom
... prije ili kasnije doći će do burne svađe - a to često ne završi dobro...

Na prvu se dobro slažu, imaju jednako dobar smisao za humor i naizgled je sve OK. Nažalost, to je sve što imaju zajedničko - vrlo brzo njihovo prijateljstvo postane burno i puno prepucavanja. Nekima očito zvijezde nisu naklonjene - ovi znakovi rijetko su dugotrajni najbolji prijatelji...

Vodenjak i Lav
Oba znaka vole vrlo blizak odnos s ljudima oko sebe, ali na sasvim drugačije načine. Vodenjacima su važnije duboke veze i razgovori. A Lavovi vole da im se drugi dive i da su u centru pažnje. Jako paze s kim se druže. Vodenjake brzo počne živcirati hvalisava priroda Lavova - a Lavovi to osjete i brzo postanu hladni.

Rak i Vaga
To nije dobra kombinacija za prijateljstvo! Rakovi su ekstremno osjetljivi ljudi, a Vage potpuno suprotno od toga. Često govore sve i svašta i ne primjećuju koliko mogu povrijediti Raka svojim nepromišljenim riječima.

Bik i Jarac
Oba znaka su vrlo tvrdoglava. Ni jedan ne želi popustiti. A to u međusobnom prijateljstvu može brzo postati problem. U jednom trenutku će se sve svesti na ljutite diskusije iz kojih neće doći do kompromisa.

Strijelac i Djevica
Strijelac brzo počne osjećati da ga guši uredna i savršeno isplanirana djevica. S druge strane, djevica poludi kad strijelac spontano promijeni planove. Neizbježno će doći do sukoba različitih karaktera...

bhkclubbing.ba