Što se dogodi kad rođendanski tulum izmakne kontroli

Pijani tinejdžeri napravili su rupe u zidovima i stropu, srušili police, porazbijali prozore, išarali vrata i pokućstvo, bacili klavir u dvorište, razbijali boce po ulici, ispisali uvrjedljive grafite, sve dok ih policija nije rastjerala.

Nakon što je stavila javnu objavu na Facebook i tako pozvala svoje prijatelje na rođendanski party, za Sarah Hine je počela prava noćna mora. Party na koji je trebalo doći oko tridesetak ljudi pretvorio se u masovno okupljanje kojem je prisustvovalo više od 800 tinejdžera.

Na kraju su Sarah i njenoj majci ostavili poklon u obliku štete koja se procjenjuje na 30.000 funti, što je jednako iznosu od 279 718.78 kuna.

U priopćenju tamošnje policijske uprave, koju prenosi Daily Mail stoji kako Esther Hine, majci tinejdžerice koja je na svoj rođendanski party pozvala više od 800 ljudi, prijeti tužba zbog remećenja javnog reda i mira.

Glasnogovornik essexške policije rekao je kako je policiji upućeno nekoliko poziva susjeda koji se se tužili na nered i buku na ulici. Nakon što su došli na mjesto događaja, nisu mogli vjerovati onome što su vidjeli. U izjavi za Daily Mail glasnogovornik dodaje kako nije bilo uhićenih niti tužbi za ikakva kriminalna djela.