Što omiljeno piće studenata i studentica govori o njima samima

Vino i čokolada
Vino i čokolada
Dakako, nije isto kod svakog studenta ili studentice, ali statistika govori upravo to, stoga neka se ne uvrijede oni ćudoredniji.

Saznajte što, uz omiljeni način odijevanja ili šminke, i izbor omiljenog pića govori o vašem karakteru. Možda sve skupa i ne drži vodu, ali barem se možemo zabaviti uz ove tvrdnje. Pa krenimo.

Voćna votka - osobe koje obožavaju voćne okuse u jakoj votki zapravo su spremne na seks s nepoznatima. Pozor - nikakav okus u votki neće vas zaštiti od raznih seksualno prenosivih bolesti.

Tekila ili bilo što miješano s njom - ove osobe vole partijati i vole se oblokavati. Za njih su rupe u pamćenju normalna pojava , štoviše, baš im se sviđaju. To su oni tipovi ljudi koji prvi završe plešući na stolu ili - grleći WC školjku.

Pivo - tradicionalan tip koji pod svaku cijenu želi sačuvati svoj tradicionalni položaj. Nije nimalo avanturističkog duha i previše je zaštitnički raspoložen.

Voda - ne želim se družiti, ne želim biti tvoj/a prijatelj/ica, ne želim ni biti ovdje!

Sok - uh, baš je zabavno gledati druge kako piju i rade gluposti, sutra imam puno materijala za ogovaranje, a možda i ucjenu.

Martini - hm, skupo piće za siromašne studente. Ovakvi tipovi su definitvno zalutali u studentski život i zapravo sve oko sebe žele nečim impresionirati.

Kokteli kreštavih boja - naručit će ih oni koji su željni tuđe pozornosti te sponzoruše. Ta zašto bi itko drugi naručio piće koje je uočljivo na kilometar?

Viski - ti si seksi i želiš to svima pokazati.

Rakija - ili si kroner pa se želiš brzo srušiti pod stol ili ti je dosta života i djeluješ po onoj Cesarićevoj: 'Al' rakije, rakije amo, jer utjehe nema u vodi.'

Stock ili bilo što drugo miješano s coca colom - ti si jednostavna osoba i nije ti potrebno mnogo da bi se dobro zabavio/la.

Vino - želi se predstaviti kao osoba sa stilom, a zapravo nije takva. Samo se želi konačno s nekim upoznati i vrlo ga/je lako zbariti. Što čekaš?

Liker - nije ti toliko bitan okus koliko cijela priča koja se skriva iza njega. Voliš isprobavati nove stvari, a upravo te koja čašica slatkog ili gorkog likera tome odvede svakog puta bez pogreške.

Izvor: mojfaks.com