Što ne smijete činiti ako želite sačuvati brak?

brak, muškarac žena, uspjeh, brak, nezaposleni muškarac, karijera, ljubav, psi, razvod, brak, brak, spas, savjeti, obitelj, veza, brak, prijatelji, prijateljice, brak, razvodi, jabuka, brak, sreća, razlozi, drugi brak, sa bivšim partnerom, partneri, seks ljubav, brak, udaja, žene, veza, zlostavljanje, brak, godišnjica, razvod, razvod braka, muž, žena, ljubav, brak, kazna
Ako niste zadovoljni svojim brakom mnogi će vam uglavnom savjetovati što da uradite, ali ovaj put donosimo vam ono što ne smijete uraditi. Kako piše na stranici independent.co.uk, evo jednostavnih savjeta koje trebate slijediti i u braku će vam biti puno bolje, prenosi magazin.hr:

1. Bez obzira koliko se vaš suprug odupirao tome, vi ga i dalje uporno želite promijeniti, tvrdeći pritom da je to za njegovo vlastito dobro. Prestanite s tim i prihvatite da se on neće promijeniti. Ako nastavite navaljivati, nemojte se čuditi kada vam bračna putanja sreće počne strmoglavo padati.

2. 'Lijevo, ne, desno, možda ipak lijevo, ma ravno, ne... Krivo! On vozi, a vi navigavate, ne ide to tako i ne ide vam u prilog nikako. Muškarci su alergični na to i na slična ponašanja kojima su žene sklone. Također su alergični i kada žena, za vrijeme gledanja mafijaškog filma stalno pita: 'Zašto su ubili Frankieja, ne razumijem zašto su ga ubili?'

3. Kada je komunikacija između muškarca i žene u pitanju, nesporazumi su vrlo česta pojava. Neki ponekad shvate stvari onako kako njima odgovara. Ali još veći probleme u brak donosi pojava kada govorite jedno, a radite nešto sasvim drugo, naprimjer kada kažete: 'Vraćam se za deset minuta', a vratite se sate nakon toga. Ovo je inače jedna od najčešćih takvih izjava koje treba izbjegavati.

4. Donosite neke važne odluke po pitanju financija, djece, planova za budućnost i ne savjetujete se sa suprugom? Krivo! O takvim stvarima trebate zajedno raspraviti i donijeti odluku.

5. Rekli ste da ste spremni na kompromise, a nakon toga niste naglasili da se žalite? E onda se držite toga što ste rekli jer vam se inače ne piše dobro.