Srpski predbračni ugovor: Što sve treba raditi buduća supruga

brak, rastava, obitelj, muškarac žena, fraze, veze, mlada, brak, biseksualac, reality show, predugovor, Srbija, brak, Njemačka, brak, vjenčanje, brak, razlozi, život, parovi, bračni parovi
Član 1

Gledanje serijskog programa dopušteno je samo u repriznom terminu i to pod uvjetom da je taj termin između 2:00 i 5:00 sati po srednjeeuropskom vremenu. Ton nije dozvoljen.

Član 2

Gledanje reality show programa nije dozvoljeno ni u glavnom ni u repriznom terminu jer kontaminira mozak što može imati nesagledive posljedice po daljnji suživot.

Član 3

Mir i tišina tijekom gledanja nogometne utakmice je od vitalnog značaja za mir i tišinu u kući. U tom razdoblju ulazak prijateljica u kuću je najstrože zabranjen jer njih par generira veću buku nego 50.000 pijanih Turaka na derbiju Fenerbache - Galatasaray.

Član 4

Tijekom gledanja televizije, sasvim je normalno držati noge na stolu.

Član 5

Telefonski razgovori ukoliko traju kraće od 10 minuta održavaju se u prostoriji u kojoj ja u tom trenutku ne egzistiram. Ukoliko su duži od 10 minuta održavaju se na terasi.

Članak 6

Mrve će biti očišćene kasnije.

Članak 7

Gaće i čarape će biti sklonjene sutra.

Član 8

Ruka iz gaća neće biti izvađena nikad.

Član 9

Dvije rakije prije ručka i jedno pivo poslije su tradicionalan ritual u mojoj obitelji i kao takvi su neizostavni. Dva piva pred spavanje nije ritual, ali su također neizostavni.

Član 10

Ručak kuhaš ti. Gaće pereš ti. Peglaš ti. Kuću čistiš ti. Ja cjepam drva, unosim ugljen, otvaram tegle, ubijam bube i prebijam potencijalne provalnike. Možemo i da se zamijenimo ako misliš da možeš savladati 10 metara čvornate bukve i pijanog azilanta koji je došao po Tiki bojler.

Član 11

Kiseli kupus ne smrdi i stavlja se svake godine.

Član 12

Kum u kući je poželjan k'o humanitarna pomoć u Somaliji.

Član 13

Pušenje u kući je dozvoljeno u neograničenim količinama i svim prostorijama.

Član 14

Pušenje u kući je poželjno u neograničenim količinama i svim prostorijama

Član 15

Nabavka bilo kakvog patuljastog psa kome se zimi oblače veste i stavljaju kape da ne dobije bronhitis ili upalu jajnika je nepremostiv napad na ugled i dostojanstvo obitelji.

Član 16

Sinu ime dajem ja! Kćerki možeš ti, a može i sama sebi kad poraste da odabere neko, svejedno ću je zvati "sine".

Član 17

Sin se od rođenja oblači kao muško. Od roze garderobe neće imati ništa.

Član 18

Incident u vidu dolaska tvojih roditelja smije se odigrati samo na dječje rođendane ili u slučaju obiteljske tragedije neslućenih razmjera. Njihov nenajavljen dolazak je nezamisliv.

Član 19

Ako smo oboje u kolima, vozim isključivo ja. Ako smo oboje u kolima, ti si trijezna a ja pijan, opet vozim ja.

Član 20

Društvo je institucija. Zato postoji obveza da bar jednom tjedno s njima posjetim kavanu. Ti također imaš obavezu da bar jednom tjedno sa bilo kim odeš bilo gdje, kako bismo proizveli još jedan dan tjedno u kom nismo zajedno.

Član 21

Seksualni odnosi upražnjavaju ne češće od tri puta tjedno. Kad djeca krenu u školu upražnjavaju se samo kad dobiju pet na pismenom. Kad krenu na fakultet upražnjavaju se samo kad diplomiraju.

S ljubavlju, tvoj dragi budući muž

Doznajemo.com